Ons Serious Gaming Aanbod

Onze spellen, jouw context

Ready to play

Voor teamontwikkeling, onboarding, samenwerking en persoonlijke leiderschapsontwikkeling hebben we ready-to-play serious games zoals TeamUP, Fizzinity en LinkXs. Deze games zijn gebruiksvriendelijk, online toegankelijk en direct inzetbaar.

Platform

Met onze serious gaming platformen zoals DEBS, Quadrality, Ixplora en Fizzinity kunnen we snel en effectief inspelen op de specifieke vraagstukken binnen jouw organisatie. Dit zorgt voor overzichtelijke kosten en ontwikkeltijden. Ons platform biedt een solide basis waarop we realistische en herkenbare situaties bouwen die de complexiteit van de dagelijkse praktijk goed weerspiegelen.

Maatwerk
In sommige gevallen zijn situaties zo uniek dat 100% maatwerk vereist is. Onze bedrijfssimulaties bieden jouw medewerkers een ongekende en betekenisvolle leeromgeving, waardoor het veranderproces direct en onomkeerbaar in gang wordt gezet.

Online tools

Met onze online tools, Selfie360 en Team Flow Index, geven we jouw medewerkers en teams de richting voor hun eigen ontwikkeling en groei. De heldere diagnoses bieden een krachtig overzicht van bestaande en gewenste situaties.

Ontdek de kracht van InContext en zet jouw organisatie in beweging. Samen bereiken we buitengewone resultaten.

Kernwaarden gamification

Bedrijfssimulaties

Een weergave van de organisatie die medewerkers de impact van hun keuzes en gedrag laat ervaren. 

Lees meer

TeamUP op een tablet

TeamUP

Ontdek de kracht en impact van een goede samenwerking, elkaar écht kennen en feedback.  

Lees meer

Fizzinity Game Mobile

Fizzinity

Fizzinity helpt met de online teambuilding die nu nodig is, zonder bij elkaar te hoeven komen. Creëer een uiterst hecht team dankzij Fizzinity!

Lees meer

Playing LinkXs

LinkXs

LinkXs is ontwikkeld om groepen te laten oefenen met samenwerking, leiderschap, communicatie en de verdeling van beschikbare middelen.

Lees meer

Transformatie dmv games

DEBS

Medewerkers gaan aan de slag met gezamenlijke en individuele uitdagingen waar ze in de dagelijkse praktijk ook tegenaan lopen.

Lees meer

Playing Quadrality

Quadrality

Met behulp van het Quadrality platform realiseer je in korte tijd een online, interactieve spel-omgeving.

Lees meer

Team in overleg

Ixplora

Laat je team goed nadenken over de keuzes die zij maken! Ixplora is een online tool die laat zien wat de korte en lange termijn effecten van gemaakte keuzes zijn.

Lees meer

Teamleden aan het evalueren

Selfie360

Selfie 360 is een feedback tool om medewerkers te helpen het zelfbewustzijn van de eigen competenties te vergroten.

Lees meer

Organisatiecultuur

Team Flow Index

Voorkom groot onderhoud en doe een Team Flow Index! Team Flow Index geeft een APK voor jouw virtuele team met behulp van de online teamscans.

Lees meer

Brochure Serious Gaming

Brochure Serious Games

Meer weten over onze serious games en bekijken hoe deze voor jouw organisatie ingezet kunnen worden? Download dan nu de gratis brochure.