Diensten

Al onze diensten op een rijtje

InContext helpt bij het verder ontwikkelen, optimaliseren en laten groeien van jouw team of organisatie. Wij verbinden het zakelijke met wat mensen moeten en kunnen doen. En geven samen werken daadwerkelijk betekenis met in eigen beheer ontwikkelde instrumenten en serious games, die aansluiten bij de bedrijfscultuur en menselijke waarden. Op een manier die aanspreekt, inspirerend is en concreet vruchten afwerpt. Of het nu gaat om een efficiëntere manier van werken, resultaatgerichte gespreksvoering of onderhandelingsprocessen, maximalisering van de omzet, het versterken van de cultuur of het verbeteren van de samenwerking.

InContext adviseert en helpt bij de implementatie, ongeacht de aard van de organisatie en het niveau waarop de veranderingen gestalte moeten krijgen. Benieuwd naar de impact en toegevoegde waarde? Wij zetten de mogelijkheden graag voor je op een rijtje.

Kernwaarden gamification

Consultancy

Transformeren, veranderen en verbeteren is het dagelijkse werk van leiders. Een goede consultant structureert, springt bij, analyseert, begeleidt, werkt uit, helpt bij implementatie en stelt lastige vragen. De essentie van InContext consultants is dat zij daarnaast helpen om nieuwe perspectieven toe te voegen.

Een ander perspectief

InContext meeting

Procesbegeleiding

InContext procesbegeleiders faciliteren alle mogelijke bijeenkomsten, workshops, events en sessies en helpen je om daarmee duurzaam impact te maken. Niet alleen om doelen te bereiken en de verbinding te versterken, maar ook voor interactie, creativiteit en fun. Hiervoor hebben we een grote voorraad aan tools en spellen, maar voor grotere bijeenkomsten ontwerpen we zelfs maatwerk spellen en simulaties met verrassende resultaten.

Interactie, creativiteit & plezier

Consulting

Training en Coaching

Trainers binnen InContext beschikken over een stevige basis aan kennis, vaardigheden en gedrag. Zij combineren bedrijfskundige kennis met een mensgerichte aanpak. Dat betekent dat zij enerzijds jouw organisatiecontext begrijpen en van daaruit een programma koppelen aan de dagelijkse praktijk. Anderzijds stelt het hen in staat om aan te sluiten bij sterk uiteenlopende doelgroepen. Aan de hand van een helder trainingsdoel spelen zij flexibel in op behoeftes die spelen bij individuele deelnemers of een groep als geheel. Onze trainers brengen vaardigheden op een authentieke manier over op een wijze die voor deelnemers toegankelijk en toepasbaar zijn in de eigen context.

Leren, inzicht & groei

Gedragsverandering

Bedrijfssimulaties

Bijna elke organisatie heeft een voortdurende uitdaging om te zorgen voor alignment, end-to-end denken en inzicht in hoe je kunt bijdragen aan het grote geheel. Vaak staat er een fantastische strategie op papier, maar snappen medewerkers wat dit betekent voor hun rol? En wat is het waarom achter de strategie? Een bedrijfssimulatie openbaart de drijvers van samenwerking, verbinding en succes. Met deze ervaring creëer je een groep van bedrijfsveranderaars.

Ongeëvenaarde ervaringen

Selfie 360 Feedback Persoonlijke ontwikkeling

Serious Gaming en Tools

De serious business games en tools van InContext zijn een leuke, competitieve en uitdagende aanvulling op persoonlijke- en organisatieontwikkeling. Aan de hand van herkenbare situaties worden deelnemers uitgedaagd te experimenteren, beslissingen te nemen en het effect daarvan direct te ervaren. Of het nu gaat om thema’s als hybride werken, learning culture, of communicatie & samenwerking, de business games en tools van InContext faciliteren een dialoog tussen deelnemers en geven inzicht in concrete vernieuwingen en verbeteringen voor de dagelijkse praktijk. medewerkers wat dit betekent voor hun rol? En wat is het waarom achter de strategie? Een bedrijfssimulatie openbaart de drijvers van samenwerking, verbinding en succes. Met deze ervaring creëer je een groep van bedrijfsveranderaars.

Uitdaging, verbinding & succes