Diensten

Al onze diensten op een rijtje.

Meer weten over hoe wij jou kunnen helpen om jouw organisatie verder uit te bouwen, te optimaliseren of te laten groeien? Onderstaand vind je meer info over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Consultancy

Leiderschap wordt vaak afgeschilderd als een opwindende en belangrijke rol, waarbij jij als leider of team wordt gezien als degene die weet in welke richting de organisatie moet bewegen en in staat is om anderen te inspireren om moeilijke maar noodzakelijke veranderingen door te voeren. Maar wanneer de waan van de dag regeert, is het buitengewoon moeilijk om de tijd en ruimte te creëren om een ​​stap terug te doen, het grotere plaatje met nieuwe ogen te zien, en met vertrouwen voorwaarts te gaan.

Lees meer

Procesbegeleiding

InContext procesbegeleiders faciliteren alle mogelijke bijeenkomsten, workshops, events en sessies en helpen je om daarmee duurzaam impact te maken. Een procesbegeleider, of dagvoorzitter bij grotere bijeenkomsten, helpt je om een effectief en energiek programma te
ontwerpen. Dit in samenspraak met alle betrokkenen. Programma’s worden niet alleen ontworpen om doelen te bereiken en de verbinding te versterken, maar ook voor interactie, creativiteit en fun. Hiervoor hebben we een grote voorraad aan tools en spellen, maar voor grotere bijeenkomsten ontwerpen we zelfs maatwerk spellen en simulaties met verrassende resultaten.

Lees meer

Training en Coaching

Trainers binnen InContext beschikken over een stevige basis aan kennis, vaardigheden en gedrag. Zij combineren bedrijfskundige kennis met een mensgerichte aanpak. Dat betekent dat zij enerzijds jouw organisatiecontext begrijpen en van daaruit een programma koppelen aan de dagelijkse praktijk. Anderzijds stelt het hen in staat om aan te sluiten bij sterk uiteenlopende doelgroepen. Aan de hand van een helder trainingsdoel spelen zij flexibel in op behoeftes die spelen bij individuele deelnemers of een groep als geheel. Onze trainers brengen vaardigheden op een authentieke manier over op een wijze die voor deelnemers toegankelijk en toepasbaar zijn in de eigen context.

Lees meer

Business Simulaties

Bijna elke organisatie heeft een voortdurende uitdaging om te zorgen voor alignment, end-to-end denken en inzicht in hoe je kunt bijdragen aan het grote geheel. Vaak zie je dat er een fantastische strategie op papier staat. Maar snappen medewerkers wat dit betekent voor hun rol? En wat is het waarom achter de strategie? Een bedrijfssimulatie openbaart de drijvers van samenwerking, verbinding en succes. Met deze ervaring creëer je een groep van bedrijfsveranderaars.medewerkers wat dit betekent voor hun rol? En wat is het waarom achter de strategie? Een bedrijfssimulatie openbaart de drijvers van samenwerking, verbinding en succes. Met deze ervaring creëer je een groep van bedrijfsveranderaars.

Lees meer

Serious Gaming en Tools

De serious business games en tools van InContext zijn een leuke, competitieve en uitdagende aanvulling op persoonlijke- en organisatieontwikkeling. Aan de hand van herkenbare situaties worden deelnemers uitgedaagd te experimenteren, beslissingen te nemen en het effect daarvan direct te ervaren. Of het nu gaat om thema’s als hybride werken, learning culture, of communicatie & samenwerking, de business games en tools van InContext faciliteren een dialoog tussen deelnemers en geven inzicht in concrete vernieuwingen en verbeteringen voor de dagelijkse praktijk. medewerkers wat dit betekent voor hun rol? En wat is het waarom achter de strategie? Een bedrijfssimulatie openbaart de drijvers van samenwerking, verbinding en succes. Met deze ervaring creëer je een groep van bedrijfsveranderaars.

Lees meer