Diensten

Al onze diensten op een rijtje

InContext helpt bij het verder ontwikkelen, optimaliseren en laten groeien van jouw team of organisatie. Wij verbinden het zakelijke met wat mensen moeten en kunnen doen. En geven samen werken daadwerkelijk betekenis met in eigen beheer ontwikkelde instrumenten en serious games, die aansluiten bij de bedrijfscultuur en menselijke waarden. Op een manier die aanspreekt, inspirerend is en concreet vruchten afwerpt. Of het nu gaat om een efficiëntere manier van werken, resultaatgerichte gespreksvoering of onderhandelingsprocessen, maximalisering van de omzet, het versterken van de cultuur of het verbeteren van de samenwerking.

InContext adviseert en helpt bij de implementatie, ongeacht de aard van de organisatie en het niveau waarop de veranderingen gestalte moeten krijgen. Benieuwd naar de impact en toegevoegde waarde? Wij zetten de mogelijkheden graag voor je op een rijtje.

Transformatie

Consultancy

Onze consultants zijn met hun uitgebreide kennis, expertise en ervaring breed inzetbaar en stellen jouw vraag, jouw team, jouw organisatie en jouw context altijd centraal.

Lees meer

InContext meeting

Procesbegeleiding

InContext procesbegeleiders faciliteren alle mogelijke bijeenkomsten, workshops, events en sessies en helpen je om daarmee duurzaam impact te maken.

Lees meer

Consulting

Training & coaching

Trainers binnen InContext beschikken over een stevige basis aan kennis en vaardigheden. Zij combineren bedrijfskundige kennis met een mensgerichte aanpak en brengen vaardigheden op een authentieke manier over zodat dit voor deelnemers toegankelijk en toepasbaar is in de eigen context.

Lees meer

Gedragsverandering

Business simulaties

In een business simulatie kunnen de medewerkers binnen een herkenbaar veilige omgeving experimenteren met hun leiderschap en het maken van keuzes. Zo ervaren ze direct welke impact dit heeft op het succes. 

Lees meer

LinkXs

Serious gaming & tools

Wij geloven dat mensen het beste leren door ervaren en durven experimenteren. Daarom kiezen wij interactieve, online, live of hybride serious games die aansluiten op de context en leervoorkeuren van jouw mensen. 

Lees meer