Learning & development

Learning & development

Meer dan ooit tevoren maken mensen het verschil. In een snel innoverende wereld met meer complexiteit en diversiteit dan ooit tevoren, is blijven leren en ontwikkelen de enige manier om op de lange termijn relevant te blijven.

Wij geloven dat organisaties beter worden als mensen groeien en ontwikkelen. Daarbij zijn een groei mindset en people skills onmisbaar: nieuwsgierig zijn en vragen stellen, moeilijke onderwerpen bespreekbaar maken, eerlijke feedback geven en vragen, respect hebben voor verschillen en mensen op een betekenisvolle manier betrekken.

Je leert het beste als je in verbinding bent met jezelf en anderen en door nieuwe dingen te proberen. Dankzij onze stevige basis van theorie, bijvoorbeeld De Winnende Dialoog, en meer dan 30 jaar ervaring maken wij succesvolle vervolg stappen mogelijk, creëren we onvergetelijke ervaringen en klantgerichte oplossingen die sterk aansluiten bij de dagelijkse praktijk van deelnemers.

Onze creatieve en innovatieve oplossingen worden daarbij altijd toegepast op jouw organisatiecontext. Zo verbinden wij de people side of business met de business side of people. Dat maakt onze interventies altijd relevant, herkenbaar en dicht bij de dagelijkse praktijk. Programma’s starten op de rand van de comfort zone. Onze trainers en facilitators helpen deelnemers met experimenteren, grenzen verkennen (en verleggen) en ambities waar te maken.

Wil jij samen met InContext een wezenlijk verschil maken in jouw organisatie? Vanuit partnership en co-creatie helpen wij jou met het ontwikkelen en uitvoeren van unieke en passende trajecten voor elk niveau.