Leiderschap

De kracht van leiderschap

Wanneer leiders groeien en zich ontwikkelen, zijn ze in staat om hun organisatie op positieve wijze te beïnvloeden. Ze omarmen nieuwe of verfijnde visies en strategieën, benutten kansen, experimenteren, ondersteunen de groei van medewerkers en verbeteren processen. Dit is echter slechts het begin. Bij InContext zijn we ervan overtuigd dat de ontwikkeling van leiderschap nauw verbonden is met de ontwikkeling van de organisatie. Toegewijde en betrokken leiders bouwen geweldige organisaties.

Unieke leiderschapsprogramma’s

Elk leiderschapsprogramma dat we ontwikkelen, is gebaseerd op de specifieke behoeften en context van jouw organisatie. We hebben programma’s ontwikkeld die specifiek gericht zijn op vrouwelijke leiders in een masculiene werkomgeving, evenals voor leiders die als expat in een nieuwe omgeving aan de slag gaan. In onze programma’s worden deelnemers voortdurend uitgedaagd om het geleerde in de praktijk toe te passen en hun ervaringen, feedback en vragen te delen. Op deze manier wordt het programma waardevol, praktisch en relevant.

Maatwerk leiderschapsprogramma’s

Bij InContext werken we nauw samen met jou en jouw organisatie. Onze leiderschapsprogramma’s sluiten naadloos aan op de thema’s, uitdagingen en vraagstukken die spelen binnen jouw organisatie en context. Met onze uitgebreide ervaring in alle aspecten van leiderschap kunnen we onze bewezen expertise op elk niveau toepassen.

Ben je geïnteresseerd in een leiderschapsprogramma? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Business Games

Onze projecten

Benieuwd hoe O-I een op maat gemaakte serious game inzet om haar trainees kennis te laten maken met leiderschap?

Lees verder

Business Games

Onze projecten

Benieuwd hoe we samen met PwC een persoonlijk leiderschapsprogramma hebben ontwikkeld voor nieuwe leiders?

Lees verder

Business Games

Onze projecten

Lees meer over de op maat gemaakte leiderschapsreis voor startende leidinggevenden bij KLM

Lees verder

Whitepaper Ontwikkeling van leiderschap, samenwerking en vertrouwen in teams

Whitepaper 'Ontwikkeling van leiderschap, samenwerking en vertrouwen in teams'

De ontwikkeling en aansturing van teams is niet altijd eenvoudig, maar met de juiste aantal kan het jou, het team en jouw organisatie veel opleveren