Leiderschap

Leiderschapsontwikkeling

Sterke leiders, succesvolle organisaties

Als leiders ontwikkelen en groeien, zijn zij in staat om hun organisatie positief te beïnvloeden, ontwikkelen en veranderen. Zij gaan aan de slag met een nieuwe of aangescherpte visie en strategie, pakken kansen, voeren experimenten uit, ondersteunen de ontwikkeling van medewerkers en verbeteren processen. En dat is nog maar het begin. We zijn er van overtuigd dat de ontwikkeling van leiders en organisaties sterk met elkaar verbonden zijn. Goede betrokken leiders bouwen geweldige organisaties. InContext consultants zetten zich graag in voor het ontwerpen, ondersteunen en faciliteren van dit proces.

Waardevol, praktisch en relevant

De organisatie en haar context vormen samen de basis van elk leiderschapsprogramma dat we ontwikkelen. Dat betekent dat ieder leiderschapsprogramma specifiek ontworpen wordt als unieke ervaring om zoveel mogelijk waarde te creëren. Voor de deelnemers, maar ook voor de organisatie en haar medewerkers. Deelnemers worden voortdurend uitgedaagd om het geleerde in de praktijk te brengen en met hun ervaringen, feedback en vragen weer terug te komen. Op deze wijze wordt het programma waardevol, praktisch en relevant voor deelnemers. Het start ook direct met het toevoegen van waarde voor de organisatie en haar medewerkers en heeft daarnaast een positieve invloed op de omgeving.

Altijd maatwerk

InContext werkt altijd nauw samen met jou en jouw organisatie. Onze programma’s sluiten naadloos aan op thema’s, uitdagingen en vraagstukken die binnen jouw organisatie en context spelen. Wij hebben brede ervaring op alle leiderschapsonderwerpen en kunnen onze bewezen expertise op ieder niveau inzetten, van nieuwe medewerkers tot aan directie of bestuur. 

Download ons gratis e-book over de ontwikkeling van leiderschap, samenwerking & vertrouwen in teams 

Deze tijd dwingt teams om na te denken over hun ontwikkeling. Welk leiderschap hebben we nodig, hoe werken we met elkaar samen en hoe ontwikkelen we vertrouwen? In de whitepaper gaan wij in op verschillende soorten teams en de daarbij behorende kenmerken.

Leiderschap