Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap

Jezelf als leider blijvend ontwikkelen en je volle aandacht kunnen benutten in een snel veranderende en onbekende context vraagt om persoonlijk leiderschap. Het betekent vaak het durven loslaten van wat je in het verleden succesvol heeft gemaakt en jezelf continu uitdagen iedere dag iets bij te leren. Het hebben van een eigen kompas en bewustzijn over wie je bent, wie je wilt zijn en hoe je dat wilt bereiken zijn belangrijke ingrediënten voor persoonlijke ontwikkeling.

Leave your mark

Wanneer dat wat jou in het verleden succesvol maakte niet meer voor je werkt, kan dat je zelfvertrouwen een deuk geven. Je zoekt naar grip op de situatie en wilt weer kunnen vertrouwen op je eigen kompas en vaardigheden. Het kan op dat moment verleidelijk zijn om toe te geven aan de meningen en verwachtingen van anderen of te gaan overcompenseren vanuit beelden en aannames. Dit vergroot echter alleen maar de kloof tussen wat je hebt en wilt.

Wanneer je jezelf kent en durft te zijn ben je in staat jouw talenten verantwoord in te zetten om doelen te bereiken die ertoe doen. Je voelt je geïnspireerd om te leren en te groeien door uitdagingen aan te gaan, en in verbinding te zijn met jezelf en je omgeving. Dit geeft een diep gevoel van tevredenheid en zingeving. Het zal je ook erkenning en waardering opleveren van de mensen om je heen, wat je gevoel van verbondenheid en zelfvertrouwen versterkt.

Je antwoorden tot leven brengen vereist kwetsbaarheid en moed. Daarom bieden wij je niet alleen tools en technieken om deze vragen te beantwoorden. Onze programma’s bieden een veilige leeromgeving waarin je je verborgen talenten kunt verkennen en op je eigen wijze kunt experimenteren met nieuwe vaardigheden en gedrag. Persoonlijke aandacht voor wie jij bent en hoe jij je ontwikkelt, creëert het vertrouwen om nu en in de toekomst stappen te zetten, zodat jij jezelf en jouw organisatie ten goede kunt veranderen.