Training & coaching

Bedrijfsontwikkeling & Persoonlijke ontplooiing 

Training

Onze getalenteerde trainers combineren diepgaande bedrijfskundige kennis met een mensgerichte aanpak. We streven naar een diep begrip van jouw organisatiecontext en ontwikkelen trainingsprogramma’s die perfect aansluiten op de realiteit van jouw bedrijf. Of het nu gaat om individuele deelnemers of een groep, onze trainers passen zich flexibel aan om aan specifieke behoeften en doelen te voldoen. We zorgen ervoor dat vaardigheden op een authentieke en direct toepasbare manier worden overgebracht, waardoor ze direct impact hebben binnen jouw eigen context.

Bij InContext omarmen we een cultuur van groei en voortdurende verbetering. Onze trainers creëren een veilige en stimulerende leeromgeving waarin elke deelnemer wordt uitgedaagd om het maximale uit zichzelf te halen. Met interactieve werkvormen, reflectie, samenwerking en ervaringsgericht leren zorgen we voor een krachtige trainingservaring die de deelnemers bijblijft. 

Coaching

Bij InContext geloven we in de kracht van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze ervaren coaches spelen een essentiële rol bij het begeleiden van individuen op hun unieke pad naar groei. We stimuleren, faciliteren, spiegelen en waarderen gedrag, wat leidt tot diepgaand zelfinzicht, een breder scala aan keuzemogelijkheden en persoonlijke groei. Respect, empathie en relativeringsvermogen vormen de kern van onze coachingsaanpak.

Met een oprechte nieuwsgierigheid stellen onze coaches gerichte vragen om de complexe verbanden en onderlinge invloeden te doorgronden. Hierdoor verkrijgen deelnemers inzicht in zowel de zichtbare als onzichtbare systemen en dynamieken die hun leven en werk beïnvloeden. Dit opent de deur naar het maken van bewuste keuzes en het vergroten van hun invloedssfeer.

“Eerlijk is eerlijk: ik keek best op tegen 2 middagen online training over (on)gewenst gedrag op de werkvloer. Maar de trainer creëerde een omgeving waarbinnen ik me veilig voelde om open en eerlijk te zijn tegen collega’s die ik tot dan alleen van naam kende. De tijd is voorbijgevlogen! Ik vond het een leuk, leerzaam en inzichtvol programma dat me heeft geholpen om beter samen te kunnen werken met mijn collega’s.”

Deelnemer training – ‘Samen werken met vertrouwen’