Transformatie & Change

Transformatie is cruciaal

Transformatie is cruciaal in een snel veranderende en onvoorspelbare omgeving. Bij InContext begrijpen we dat de wereld om jouw. organisatie heen voortdurend evolueert door externe invloeden zoals bijvoorbeeld globalisering, vernieuwing van digitale technologieën, maatschappelijke en politieke verschuivingen en milieukwesties. Als leider en organisatie is het essentieel om mee te veranderen om op lange termijn relevant en succesvol te blijven.

Aan de slag met jouw transformatie

Bij InContext zijn we gespecialiseerd in het faciliteren en het begeleiden van transformatie. Onze consultants werken nauw samen met jouw experts en leiders om veranderings- en transformatie-inspanningen te ondersteunen. We helpen niet alleen bij het implementeren van veranderingen, maar ook bij het ontwikkelen van de capaciteiten die nodig zijn om duurzame transformatie onderdeel te maken van de dagelijkse praktijk.

Of jouw organisatie nu al een verandertraject is gestart of transformatie op de planning heeft staan, wij staan klaar om je daarbij te helpen. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe wij transformatie op maat kunnen leveren voor jouw organisatie.

Onze transformatie uitgangspunten op een rij 

R&O gesprekken in het hoger onderwijs

Transformatie op maat

Bij InContext passen we een gerichte aanpak van verandermanagement toe die volledig is afgestemd op de context van jouw bedrijf. Elk bedrijf is uniek, met verschillende factoren zoals omvang, branche, visie, strategie, organisatiestructuur en medewerkers. Daarom vereist elke situatie een individuele benadering. 

R&O gesprekken in het hoger onderwijs

Het transformatieproces

Bij InContext nemen we niet de verantwoordelijkheid voor verandermanagement van je over, maar ondersteunen we leiders bij hun rol in het transformatieproces. We faciliteren, coachen, bieden ondersteuning, bewaken de koers en maken gebruik van doelgerichte instrumenten die de verandering in de dagelijkse praktijk van medewerkers ondersteunen.

R&O gesprekken in het hoger onderwijs

Impact in change

Bij InContext benaderen we elk vraagstuk op het gebied van verandermanagement vanuit jouw unieke situatie, met speciale aandacht voor het bereiken van jouw doelstellingen. Impact is hierbij essentieel. We streven ernaar mensen in beweging te brengen, zodat ze actief kunnen bijdragen aan de verandering binnen de organisatie.

R&O gesprekken in het hoger onderwijs

Creëren van beweging

InContext brengt beweging in jouw organisatie door mensen te inspireren en te activeren. We creëren impactvolle ervaringen en stimuleren iedereen om in actie te komen. Met innovatieve en soms onconventionele methoden helpen we onze opdrachtgevers bij het realiseren van transformatie met duidelijke en blijvende veranderresultaten als doelstelling.

E-book - De 5 stappen van cultuurverandering

Transformatie in organisatiecultuur

Wij maken het veranderen van de organisatiecultuur niet onnodig ingewikkeld. In dit inspirerende e-book vind je de noodzakelijke achtergrond én een aanpak in vijf stappen om de cultuur binnen jouw organisatie te versterken.

Lees verder over Transformatie & Change