Expertise

De expertise van InContext

InContext helpt bij het ontwikkelen van jouw organisatie en mensen op het gebied van transformatie, organisatiecultuur en leiderschap. Benieuwd naar onze expertise? Wij zetten de mogelijkheden graag voor je op een rijtje.

Selfie 360 Feedback Persoonlijke ontwikkeling

Transformatie

De externe context waarin uw organisatie opereert, verandert snel en op onvoorspelbare manieren, voor een groot deel door ontwikkelingen buiten de controle van uw bedrijf. Globalisering, geavanceerde digitale technologieën, maatschappelijke en politieke verschuivingen en milieukwesties zijn slechts enkele voorbeelden van belangrijke aanjagers van verandering. Om met deze nieuwe realiteit mee te kunnen veranderen, zowel als een leider als een organisatie, zal de sleutel zijn om op de lange termijn relevant en succesvol te blijven.

Lees meer

Organisatiecultuur

Cultuur is voor elke organisatie voorwaardelijk voor productiviteit, innovatie, verbinding en werkplezier. Omgekeerd is het net zo goed waar: een cultuur die niet werkt, belemmert de organisatie om doelen te behalen en vooruit te komen. Bovendien kan het een energy drain zijn, wat ten koste gaat van motivatie en engagement.

Lees meer

Consultancy Team Flow Index Serious Gaming InContext

Leiderschap

Als leiders ontwikkelen en groeien, zijn zij in staat om hun organisatie positief te beïnvloeden, ontwikkelen en veranderen. Ze gaan aan de slag met een nieuwe of aangescherpte visie en strategie, pakken kansen, voeren experimenten uit, ondersteunen de ontwikkeling van medewerkers en verbeteren processen. En dat is nog maar het begin. We zijn ervan overtuigd dat de ontwikkeling van leiders en organisaties sterk met elkaar verbonden zijn. Goede betrokken leiders bouwen geweldige organisaties. InContext consultants zetten zich graag in voor het ontwerpen, ondersteunen en faciliteren van dit proces.

Lees meer

Learning and Development

Meer dan ooit tevoren maken mensen het verschil. In een snel innoverende wereld met meer complexiteit en diversiteit dan ooit tevoren, is blijven leren en ontwikkelen de enige manier om op de lange termijn relevant te blijven.

Lees meer