Expertise

De expertise van InContext

InContext helpt organisaties te ontwikkelen naar een blijvend inspirerende werkomgeving. Wij verbinden zakelijke doelstellingen met wat mensen moeten en kunnen doen. Daarbij grijpen wij niet naar standaardproducten, maar ontwikkelen voor ieder vraagstuk een oplossing op maat. Dat kan een training of leergang zijn, een cultuurverandering, een transformatietraject, een onboarding of teamontwikkeling. Altijd gericht op de beïnvloeding van menselijk gedrag in organisaties. Altijd inspirerend. En altijd effectief. Wij zetten de mogelijkheden graag voor je op een rijtje.

Selfie 360 Feedback Persoonlijke ontwikkeling

Transformatie

De externe context waarin jouw organisatie opereert, verandert snel en op onvoorspelbare manieren. Om met deze nieuwe realiteit mee te kunnen veranderen, als leider én als organisatie, moet je op de lange termijn relevant en succesvol blijven.

Altijd effectief

Strengthen the organizational culture

Organisatiecultuur

Cultuur is bepalend voor het succes van elke organisatie. Daarmee is het een topprioriteit van elke leider. Maar hoe verander je de cultuur als dat nodig is? Dat vraagt inzicht, een doordachte aanpak en veel toewijding.

Enorme impact

Consultancy Team Flow Index Serious Gaming InContext

Leiderschap

Als leiders ontwikkelen en groeien, dan zijn zij in staat om hun organisatie positief te beïnvloeden, te ontwikkelen en te veranderen. En dat is nog maar het begin. Goede betrokken leiders bouwen geweldige organisaties.

De weg naar succes

Learning & Development

Learning & Development

Wij geloven dat organisaties beter worden als mensen groeien en ontwikkelen. Meer dan ooit tevoren maken mensen het verschil. Zeker in de huidige wereld met meer complexiteit, innovatie en diversiteit dan ooit tevoren.

Maak het verschil