Serious Gaming & Tools

Serious impact, serious fun, serious results 

Serious games van InContext faciliteren veranderingen binnen jouw organisatie, stimuleren constructieve dialogen en bieden inzicht in verbeteringen in de dagelijkse praktijk. Door middel van herkenbare scenario’s neem je beslissingen, krijg je feedback en ontdek je hoe het anders kan, zodat je direct kunt oefenen.Onze serious games creëren een rijke en dynamische omgeving, waardoor leren, veranderen en verbeteren leuker en gemakkelijker worden. Maar nog belangrijker, ze zorgen voor een blijvende ervaring met impact voor jouw organisatie.

Leren door ervaren

Ervaar persoonlijke- en organisatieontwikkeling op een leuke, competitieve en uitdagende manier met de serious games en tools van InContext. Door middel van herkenbare situaties worden deelnemers uitgedaagd om te experimenteren, beslissingen te nemen en direct het effect daarvan te ervaren. Of het nu gaat om hybride werken, learning culture, communicatie of samenwerking, onze business games en tools faciliteren een dialoog en bieden inzicht in concrete vernieuwingen en verbeteringen voor de dagelijkse praktijk. Ontdek impact, plezier en blijvende (team)ervaring met onze business games en tools. Daag jezelf uit om buiten je comfortzone te treden en ervaar de effecten op individueel, team- en afdelingsniveau.

Toegevoegde waarde van serious gaming

|> Grenzen tussen afdelingen verdwijnen als sneeuw voor de zon
|> Overbrug het dilemma tussen ‘ongoing’ business en innovatie
|> Verwijder de scheidslijn tussen theorie en praktijk
|> Ontrafel samen complexe uitdagingen en situaties
|> Creëer een fris en nieuw perspectief voor iedereen
|> Versterk de interne samenhang en werk betekenisvol samen

Interactieve en inspirerende ervaring

InContext biedt interactieve en inspirerende serious games die jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst. Of het nu gaat om het verbeteren van samenwerking, het nemen van betere beslissingen of het bieden van een veilige omgeving voor experimenteren en leren, onze games leveren ongekende resultaten op.

Resultaten en energie van serious gaming

Onze serious games zorgen voor impact, plezier en blijvende resultaten, ongeacht de omvang van het team of de organisatie. Deelnemers worden uitgedaagd om buiten hun comfortzone te treden, elkaar beter te leren kennen en bij te dragen aan het succes van de organisatie. Onze games bieden een intensieve en energieke ervaring, waarbij deelnemers worden aangemoedigd om hun grenzen te verleggen met een vleugje humor.

R&O gesprekken in het hoger onderwijs

Natuurlijk gedrag

InContext serious games brengen natuurlijk gedrag naar boven. In een veilige omgeving kunnen deelnemers experimenteren en reflecteren, waardoor de teamdynamiek wordt blootgelegd.

R&O gesprekken in het hoger onderwijs

Mogelijkheden

Serious games van InContext zijn inzetbaar op alle leiderschaps-, verander- en strategievraagstukken. Op basis van jouw thema, uitdaging of ontwikkelvraag bepalen we samen de beste oplossing.

R&O gesprekken in het hoger onderwijs

Ervarend leren

Deelnemers ervaren direct de effecten van hun natuurlijke gedrag en beslissingen. Deze inzichten en leerpunten zijn toepasbaar in de dagelijkse praktijk.

R&O gesprekken in het hoger onderwijs

Ready to play tot maatwerk

Ons assortiment serious games verschilt van spellen die direct inzetbaar zijn tot spellen die volledig op maat gemaakt worden zoals een business simulatie.

Brochure Serious Gaming

Brochure Serious Games

Meer weten over onze serious games en bekijken hoe deze voor jouw organisatie ingezet kunnen worden? Download dan nu de gratis brochure.
Business Games

Selfie360 & TU Delft

Versterken van feedbackcultuur door middel van Selfie360

Lees verder

Business Games

Planon

Benieuwd hoe Planon haar samenwerkingsuitdagingen overwon?

Lees verder

Business Games

Onze projecten

Lees meer over de fusie uitdagingen bij scholengroep Driestar-Wartburg

Lees verder