Bedrijfssimulaties

Een ongeëvenaarde ervaring

Business simulaties van InContext bieden jouw medewerkers een uitdagende, verrassende en vooral waarheidsgetrouwe omgeving. Zodat zij in alle veiligheid kunnen leren, oefenen en experimenteren met hun eigen leiderschap en strategische keuzes. Om direct te ervaren welke impact besluiten en acties hebben en wat veranderingen in aanpak of gedrag teweeg kunnen brengen. Het resultaat: een ongeëvenaarde impactvolle leerervaring die medewerkers hun leven lang bij blijft.

Maak het verschil
Je wilt je organisatie in beweging krijgen. Maar dan wel op een manier die innovatief, impactvol en inspirerend is. Het verschil maken en een blijvende herinnering achterlaten. Het mag ook een spannende en leuke ontdekkingstocht zijn, als er maar écht iets gebeurt. Wij zien al 30 jaar dat op maat gemaakte bedrijfssimulaties die de werkelijkheid perfect weergeven het verschil kunnen maken.

Bijdrage aan het geheel
Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden en een ervaring zegt meer dan 1000 plaatjes…. In het borgen van veranderingen is de voortdurende uitdaging om te zorgen voor alignment en overzicht op het gehele bedrijfsproces van essentieel belang. En begrijpen medewerkers wat hun bijdrage is in het grotere geheel en wat de verandering betekent voor hun rol? Een bedrijfssimulatie openbaart de drijvers voor samenwerking, verbinding en succes waardoor de verandering breed in de organisatie verankerd wordt.

“Als iedereen binnen de organisatie deze simulatie zou doen, dan hebben we geen andere veranderprogramma’s meer nodig. Alles wat er schuurt in de organisatie en dat anders moet, zit in onze simulatie!”

Real-time interactie en realistische rollen
In een bedrijfssimulatie kunnen medewerkers binnen een herkenbare en veilige omgeving experimenteren met hun leiderschap en het maken van keuzes. Zij ervaren direct welke impact dit heeft op het succes. Binnen de simulatie vervullen deelnemers bepaalde rollen waarbij ze op basis van rolspecifieke informatie moeten handelen en samenwerken. Door deze gezamenlijke leerervaring krijgen alle deelnemers inzichten die ze niet meer kunnen ‘ontzien’ – en daarmee dus nooit meer zullen vergeten. Wij kennen geen andere interventie die deze impact en dit rendement heeft.

Meer weten? Download de brochure!

InContext ontwikkelt al 30 jaar grensverleggende bedrijfssimulaties. Meer weten over de aanpak, meerwaarde en impact? Lees het in de brochure.

Brochure Bedrijfssimulaties

Brochure Bedrijfssimulaties InContext

"*" geeft vereiste velden aan

Op maat en flexibel
De focus, doelstellingen, groepsgrootte en duur van de bedrijfssimulatie worden uitgebreid met jouw organisatie afgestemd om deze op maat te kunnen ontwikkelen en het gewenste resultaat te behalen. Wij kunnen op maat bedrijfssimulaties online, face-to-face en hybride aanbieden. Simulaties kunnen op zichzelf staan, maar ook worden geïntegreerd in een groter programma. Er is grote flexibiliteit voor deelnemers met verschillende achtergronden, ervaring en leerdoelen.

Wezenlijke verandering
InContext ontwikkelt al 30 jaar impactvolle high-end simulaties. Het is onze passie om van complexe organisaties met uitdagende vraagstukken een heldere impactvolle bedrijfssimulatie te maken die een nauwkeurige weerspiegeling zijn van de organisatie, inclusief de structuur, het primaire proces, de rollen, belangen, dilemma’s, strategie, cultuur en bedrijfswaarden. Als onderdeel van de simulatie creëren wij unieke software die real-time realistische en logische resultaten voor elke rol en de gehele organisatie weergeeft. Dit maakt de simulatieomgeving direct herkenbaar voor alle medewerkers en zorgt voor een impactvolle leerervaring. Meer weten over de kracht en impact van bedrijfssimulaties voor jouw organisatie? Lees dan de ervaringen van GSK met LifeSaver, van Interxion met de Connect Game en van ING met de Agile Essential Experience.

Wil jij weten wat een bedrijfssimulatie voor jouw organisatie kan betekenen? Neem snel contact met ons op. Wij helpen je graag met impactvolle mogelijkheden die écht het verschil kunnen maken.

philips
asml
ing
interxion
danone

Welke mogelijkheden bieden bedrijfssimulaties?

 

01. Veilig leren

In een bedrijfssimulatie kunnen jouw medewerkers in een veilige hybride omgeving experimenteren met hun leiderschap, houding, keuzes en gedrag en direct ervaren welke impact dit heeft op de
strategie en de gewenste verandering. Onvergetelijk.

02. Diepgaand inzicht

Omdat bedrijfssimulaties een exacte weerspiegeling zijn van jouw organisatie zijn situaties herkenbaar en kan direct geoefend worden met nieuw gedrag. Dit houdt medewerkers een spiegel voor en biedt inzicht in opvattingen, werkwijzen en mindset.

03. Direct ervaren

Deelnemers ervaren in hun rol binnen de simulatie direct effecten van beslissingen. Zij krijgen inzicht in hoe zij bij kunnen dragen aan het succes. Daardoor worden verbeteringen en vernieuwingen direct in de dagelijkse praktijk ingebed.

04. Online, face-to-face en hybride

InContext ontwikkelt alle bedrijfssimulaties op maat voor jouw organisatie. Inzetbaar voor ieder doel, op elk gewenst moment, voor multidisciplinaire teams en voor internationale organisaties. Grensverleggend.

Waarom InContext?

Wij ontwikkelen al 30 jaar high-end bedrijfssimulaties die een exacte weerspiegeling zijn van jouw organisatie en de visie, cultuur, strategie en processen die waarde moeten toevoegen. Dit maakt de simulatieomgeving inspirerend, uitdagend en direct herkenbaar voor medewerkers.

|>  De beste oplossingen met resultaten die jij zelf niet voor mogelijk had gehouden
|>  Wij helpen jou de toekomst te creëren en wezenlijke veranderingen tot stand te brengen
|>  Interactieve, inspirerende en ongeëvenaarde leerervaringen. Altijd.