Podcasts

Ontwikkeling van leiderschap
samenwerking & vertrouwen in teams

InContext biedt twee verschillende soorten podcasts; De Doorbraak en De Omslag.

De Omslag biedt een podium aan managers die echt een verschil willen maken voor hun medewerkers en met hun organisatie. Ze delen hun grootste uitdagingen, belangrijkste lessen en behaalde resultaten.

In De Doorbraak vertellen deelnemers aan verschillende trajecten en interventies, zoals bijvoorbeeld een Onboarding programma, persoonlijk ontwikkelingsprogramma of een business simulatie over wat dit ze heeft gebracht. Eerlijke en open gesprekken over uitdagingen, levensveranderende ervaringen en verkregen inzichten.

Alle podcasts zijn direct te beluisteren via deze pagina, maar ook via AnchorSpotify, YouTube en RadioPublic.

De Omslag - Leren is experimenteren

In deze podcast is Hans Raamsdonk, Beleidsadviseur ‘Leren en ontwikkelen’ en lid van de Ondernemingsraad bij ProRail, te gast. Hij ziet ‘leren’ als een doorlopend proces dat creativiteit losmaakt. Ook komen begrippen als diplomatie, de verbinding tussen de praktijk en theorie, samenwerking en ontwikkelen aan bod.

De Omslag – De kracht van echt

In deze podcast is Wibe Spekking, Regional CFO bij Microsoft, te gast en neemt hij je mee in zijn inspirerende zoektocht naar authentiek leiderschap. Hij vertelt onder meer over echtheid, het belang van falen, terugkijken om vooruit te komen en the real future of work.

 

Hoe kom je als vrouw aan de top?

In deze aflervering van de omslag spreekt Thomas met multitalent en serial CEO Seada van den Herik over diversiteit, courageous conversations, het stellen van doelen, lef en leiderschap, het bestaansrecht van organisaties en hoe je als vrouw CEO wordt – en blijft.

Hoe bouw je een lerende organisatie?

In deze podcast is Heleen Cocu – Wassink, director HRM a.i. aan de Universiteit Leiden, te gast en neemt zij je mee in feedback cultuur, high performing teams, het stimuleren van dialoog, IQ, EQ en AQ en nog veel meer. Stoelriemen vast!

Is een succesvolle organisatieverandering mogelijk zonder weerstand?

In deze podcast vertelt Frank Keepers, Group HR Director Accell Group, over zijn ervaringen met het aangaan van een transformatie en de uitdagingen die hij daarbij is tegengekomen.

Laad Meer

Meer uit jouw team halen?

Bekijk onze blogs en leer meer over het opbouwen, onderhouden en optimaliseren van jouw team!