De grote problemen van onze tijd kunnen niet worden opgelost zonder wezenlijke veranderingen binnen organisaties. Daarom zijn de mensen die zich inzetten om zelfs de kleinste verbeteringen binnen hun eigen organisatie teweeg te brengen onze helden. Wij bestaan om hen daarin te ondersteunen en daarin te laten slagen.

Is jouw organisatie klaar voor groei, energie, innovatie of nieuwe werkwijzen met meer passie, plezier en duurzaamheid? Of is het juist essentieel om te breken met oude patronen en ingesleten gewoontes, zodat samenwerking, onderling vertrouwen en productiviteit kunnen floreren? Als je niet wilt blijven wachten of stilstaan, maar juist actief iets positiefs wilt veranderen binnen je eigen organisatie, dan kun je rekenen op de steun van InContext. Wij staan voor je klaar met toewijding, frisse ideeën, inspiratie, tools, training om jou, je team en je organisatie vooruit te helpen.

Incontext Business & Human

Zakelijk & menselijk

Bij InContext Consultancy Group versterken we jouw organisatie met grondige analyses en frisse inzichten. We denken actief met je mee en hebben oog voor zowel de zakelijke aspecten als de behoeften van mensen om succesvol samen te werken. Door te investeren in de ontwikkeling van individuen en teams laten we jouw bedrijf groeien, nu en in de toekomst.

Innovatief & creatief

Onze aanpak verrast en inspireert jou en jouw collega’s doordat we durven te vernieuwen. We gaan buiten de gebaande paden en combineren vernieuwende inzichten, digitale technologie en creatieve interventies. Het resultaat is een aanpak die perfect aansluit bij de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Jouw organisatie staat centraal

Wij nemen het succes van jouw organisatie uiterst serieus en handelen met integriteit en onafhankelijkheid. We streven ernaar om de uitdagingen van jouw organisatie oprecht te begrijpen en gaan graag het gesprek aan met alle betrokkenen. Met grote toewijding gaan we aan de slag en streven we naar het allerbeste resultaat voor jouw organisatie. 

Praktisch & toepasbaar

Wij zijn volledig toegewijd aan de opdracht die we voor jouw organisatie uitvoeren en streven naar de beoogde resultaten. In nauwe samenwerking met jou stellen we meetbare doelen en werken we samen om ze te bereiken. We blijven doorgaan totdat er dagelijks zichtbare en merkbare resultaten binnen jouw organisatie worden behaald.

Online seminar

Blogs & Updates