Selfie 360

Vergroot inzicht in competenties met Selfie 360

Selfie 360 is een feedback tool om medewerkers te helpen het zelfbewustzijn van de eigen competenties te vergroten. En daarmee een succesvolle volgende stap te zetten in hun persoonlijke ontwikkeling.

Ken je competenties
In Selfie 360 beoordelen medewerkers het eigen prestatieniveau op verschillende competenties. Daarna rangschikken ze deze competenties in termen van relevantie voor hun rol of carrière-pad. Om feedback te krijgen en de resultaten in het juiste perspectief te plaatsen, worden ook collega’s uitgenodigd om de prestaties en de relevantie van de competenties voor de functie te beoordelen.

“Selfie heeft mij super geholpen bewust te zijn van waar ik goed in ben, maar ook waar nog ruimte voor verbetering is. De uitkomsten hebben geleid tot ontzettend leuke en waardevolle gesprekken met collega’s. Dit heeft mij verder geïnspireerd om actief aan de slag te gaan met het nog beter benutten van de kwaliteiten die ik al bezit en het ontwikkelen van nieuwe om succesvoller te zijn in mijn rol”

Wil je meer weten over de kracht van Selfie 360? Download dan onze brochure, boek hier een gratis demo of neem vrijblijvend contact op, wij helpen je graag!

Selfie 360

Wat levert Selfie 360 jou op?

Selfie 360 is een zeer effectieve feedback-tool die snel inzicht geeft in jouw competenties. Maar Selfie 360 doet veel meer dan dat! De inzichten zijn ook gekoppeld aan de relevantie van de competenties voor jouw eigen rol of functie. Je bent je daarmee niet alleen bewust(er) van je eigen sterktes, maar je kunt ook gerichter een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling zetten.

  • Het levert direct toepasbare en relevante inzichten op voor jouw persoonlijke ontwikkeling in relatie tot je eigen rol én met het oog op je carrièrepad.
  • Selfie 360 biedt op een zeer pragmatische manier handvatten voor je eigen carrière en daarmee een startpunt voor het voeren van waardevolle gesprekken over jouw persoonlijke ontwikkeling en het creëren van mogelijkheden.

Wil jij weten hoe Selfie 360 van waarde kan zijn voor jouzelf, jouw medewerkers of organisatie? Neem dan contact met ons op of boek een gratis demo, wij helpen je graag!

Hoe werkt Selfie 360?

De kracht van Selfie 360 ligt in het creëren van zeer relevante feedback op jouw eigen competenties en de relevantie in de rol of functie die je vervult. Je vult in slechts 5 minuten de vragenlijst in waarna je je collega’s hetzelfde vraagt.

Je scoort de competenties op een vijfpuntsschaal. Ook geef je voor iedere competentie aan wat de relevantie is voor jouw eigen rol, functie of carrière. Vervolgens worden collega’s uitgenodigd om hun visie op jouw competenties te geven.

De resultaten uit Selfie 360 geven direct inzicht in jouw competenties en overzicht op waar je je met het oog op je eigen functie (verder) op kan ontwikkelen. Daarmee biedt Selfie 360 managers, medewerkers én HR-professionals een effectief handvat om waardevolle gesprekken over kwaliteiten, competenties en ontwikkelpunten te voeren.

Selfie Feedback Persoonlijke ontwikkelplan Kernkwaliteiten
Selfie Feedback Persoonlijke ontwikkelplan Kernkwaliteiten

Selfie 360 is direct inzetbaar voor alle medewerkers binnen jouw organisatie of team! Het scoren van de competenties duurt per persoon 5 tot 10 minuten. De digitale tool kan zowel online, hybride als op het werk ingezet worden.

Maak het niet onnodig complex!

Selfie 360 geeft in korte tijd inzicht in de competenties en ontwikkelpunten, verrijkt met de feedback van collega’s in het team. Hoe? Selfie 360 is zó ontwikkeld dat de focus op de essentie ligt. Er worden geen onnodige of overbodige vragen gesteld, alles is gericht op het verkrijgen van direct bruikbare en actiegerichte informatie. Daarmee ontstaat direct een relevant en pragmatisch inzicht in de competenties die je in je huidige rol of met het oog op jouw carrièpad (verder) kunt ontwikkelen.

Door de opzet en teamsamenwerking draagt Selfie 360 direct bij aan een lerende cultuur waarin waardevolle gesprekken kunnen plaatsvinden. Het stimuleert om naar eigen competenties te kijken en stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Collega’s helpen elkaar waardoor ook het team als geheel succesvoller kan zijn. 

Playing Quadrality Feedback
Blogs Samenwerken Feedback

De kracht van Selfie 360

  • Eenvoudig in te zetten met pragmatische inzichten voor competentie-ontwikkeling
  • Uitkomsten zijn voor iedere medewerker zeer rijk, relevant én actiegericht
  • Een toegankelijk tool voor zowel individuele medewerkers als teams om samen succesvol te zijn
  • Selfie 360 focust op de essentie en levert daarmee voor iedereen direct toepasbare inzichten op
  • Jouw team kan Selfie 360 vanaf iedere gewenste plek – op het werk of vanuit huis – invullen
  • Selfie 360 biedt een basis tot een verdiepende dialoog over prestaties, competenties en kernkwaliteiten

Kortom, Selfie 360 is een waardevol middel om samen met jouw team te werken aan het zelfbewustzijn over de eigen competenties. Daarmee kan iedereen binnen het team werken aan de eigen ontwikkeling én het team als geheel krachtiger en succesvoller zijn.

Meer weten over de kracht van Selfie 360 of kunnen wij jou de mogelijkheden met een korte demo laten zien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!

Meer weten?

InContext heeft een breed aanbod aan gamification tools. Zie jij ook de toegevoegde waarde van serious games, bedrijfssimulaties of tools voor jouw organisatie, maar heb je nog vragen? Neem contact met ons op of download vrijblijvend onze brochure, wij helpen je graag!

 

Brochure Serious Gaming

"*" geeft vereiste velden aan