Fizzinity

Virtuele team game: Teambuilding. Verbinding. Fun.

Samenwerken op afstand vraagt om hecht teamwork. Bij InContext geloven wij dat verbinding met en tussen medewerkers niet alleen de sleutel tot succes is, maar ook innovatie en co-creatie bevordert. Precies daarom hebben wij Fizzinity ontwikkeld, om jou in staat te stellen spelenderwijs aan teambuilding te werken.

Teambuilding
Fizzinity helpt met de teambuilding en dat is juist nu hard nodig. Met inspirerende vragen en opdrachten leer je jouw collega’s beter kennen, verbeter je de samenwerking en heb je bovenal veel plezier. Het online spel heeft de energie van een pubquiz, maar is bovenal ontworpen om de samenwerking en communicatie binnen jouw team te verbeteren. Spelenderwijs ontdek je wat nodig is om complexe vraagstukken als team samen aan te pakken. Je kunt Fizzinity face-to-face, hybride of online met elkaar spelen. 

“De tijd vloog voorbij. Het voelde alsof we nog maar net waren begonnen, terwijl we al een uur gespeeld hadden.”

Fizzinity - Fun Teamwork Engagement
Kerst Fizzinity

Nieuw! Een speciale editie voor Kerst- en Nieuwjaarsbijeenkomsten

De Kerst- en Nieuwjaarseditie van Fizzinity is gevuld met vragen, gedenkwaardige momenten en anekdotes over de feestdagen.

Ieder teamlid beantwoordt aan de start van het spel 12 vragen waarna Fizzinity automatisch een teambuilding-quiz maakt over jouw team. Zo ontdek je spelenderwijs elkaars bijzondere momenten tijdens de feestdagen, blik je terug op het afgelopen jaar en kijk je alvast vooruit naar 2022.

De speciale Kerst- en Nieuwjaarseditie van Fizzinity is geschikt voor ieder team en is beschikbaar vanaf € 155 (excl. btw).

Klik hier voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee over een inspirerende en impactvolle invulling van jouw Kerst- of Nieuwjaarsbijeenkomst.

Nieuw! Een speciale editie voor Kerst- en Nieuwjaarsbijeenkomsten

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

De Kerst- en Nieuwjaarseditie van Fizzinity is gevuld met vragen, gedenkwaardige momenten en anekdotes over de feestdagen.

Ieder teamlid beantwoordt aan de start van het spel 12 vragen waarna Fizzinity automatisch een teambuildingquiz maakt over jouw team. Zo ontdek je spelenderwijs elkaars bijzondere momenten tijdens de feestdagen, blik je terug op het afgelopen jaar en kijk je alvast vooruit naar 2022.

De speciale Kerst- en Nieuwjaarseditie van Fizzinity is geschikt voor ieder team en is beschikbaar vanaf € 155 (excl. btw).

Klik hier voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee over een inspirerende en impactvolle invulling van jouw Kerst- of Nieuwjaarsbijeenkomst.

Kerst Fizzinity

Een unieke ervaring
Fizzinity is een inspirerend en interactief teambuilding platform. Door middel van vragen en opdrachten leren teamleden elkaar spelenderwijs beter, maar vooral ook anders kennen. De samenwerking binnen het team verandert direct terwijl teamleden bovenal veel plezier met elkaar hebben.

  • Fizzinity is geen virtuele versie van een bestaand spel, maar speciaal gebouwd voor een digitale wereld
  • Fizzinity ontstaat in samenwerking met je collega’s. Hierdoor is geen spel hetzelfde en is de ervaring voor iedereen steeds persoonlijk en uniek
  • De spelers kiezen om de beurt hoe het spel verder gaat. Zo blijft het spel steeds uitdagend en leuk
  • Fizzinity speel je met én tegen elkaar. Je werkt samen, maar gaat ook de competitie met elkaar aan

“Fizzinity was echt een groot succes en heel erg goed. Een break uit de sleur. Zelfs onze Country Manager heeft meegedaan en die was super enthousiast!”

De impact van Fizzinity
Fizzinity geeft veel energie zodat je gericht aan teambuilding en teamwork kunt werken. Teams voelen zich meer verbonden met elkaar terwijl de samenwerking en onderlinge communicatie aanzienlijk verbetert. Je hebt veel plezier met elkaar, je leert collega’s beter kennen en creëert met elkaar nieuwe verhalen.

Heb je vragen of wil je graag met eigen ogen zien welke toegevoegde waarde Fizzinity voor jouw team(s) kan bieden? Neem dan contact met ons op of boek direct een demo, wij helpen je graag!

Hoe werkt Fizzinity?

Je speelt Fizzinity via je mobiele telefoon, tablet, laptop of desktop. En de teamscore telt! Ieder teamlid vult van tevoren een aantal vragen in die later in het spel terugkomen, zoals: “Welke quote typeert jou?” of “Wat is je favoriete artiest?”

Tijdens het spel raden deelnemers steeds van wie welk antwoord is. Ook los je als team raadsels op, zijn er uitbeeldingsopdrachten en individuele vragen. Het spel versterkt de onderlinge band, maakt teamleden trots en stimuleert om succesverhalen te delen.

Play!
Je kunt Fizzinity op elk gewenst moment spelen. Tijdens een bijeenkomst, een teamdag of als onderdeel van een gezamenlijke ontwikkeldag, alles is mogelijk! Fizzinity speel je op je smartphone, laptop, tablet of desktop terwijl je face-to-face of online via Zoom, Microsoft Teams of Google Hangouts bij elkaar bent.

Een spel Fizzinity kost €155 en je speelt ieder spel met 3 tot 12 deelnemers. Is jouw team groter? Dan kun je meerdere spellen tegelijkertijd spelen. En met de facilitator van InContext wordt ieder spel een groot succes!

Reacties van deelnemers

Fontys Hogeschool

“Fizzinity is een interactief spel waar je op een ontspannen manier écht met elkaar gaat samenwerken. Het is luchtig, ludiek, verbindt en laat je echt weer even lachen met elkaar. Er zit alles in: competitie, samenwerking, kennisvragen en betekenisvolle opdrachten voor een team. Een aanrader!”

– Jetske van Boxtel, Fontys Hogeschool

ASML

“Enorm bedankt voor de geweldige demo.
Ontzettend waardevol en enorm gelachen.
Prachtig spel om elkaar te leren kennen.”

– Jolanda van Loggem, Program Manager Early Career Acceleration Program ASML

Gemeente Amsterdam

“In digitale overleggen lijken mensen minder
ruimte te voelen om over koetjes en kalfjes
te praten, terwijl dat in face-to-face-gesprekken vaak juist voor de verbinding zorgt. Fizzinity zorgt ervoor dat verbinding ook digitaal bereikt kan worden.”

– Marek Kruszel, Projectleider Gemeente Amsterdam

Meer weten?

InContext heeft een breed aanbod aan gamification tools. Zie jij ook de toegevoegde waarde van serious games voor jouw organisatie, maar heb je nog vragen? Download dan vrijblijvend onze brochure.

 

Download hier jouw brochure

"*" geeft vereiste velden aan

Downloaden?*