Expertise

Diensten

De grote problemen van onze tijd kunnen niet worden opgelost zonder wezenlijke veranderingen binnen organisaties. Daarom zijn de mensen die iets – hoe klein ook – ten goede in hun eigen organisatie willen keren onze helden. Wij bestaan om hen daarin te laten slagen.

Is jouw organisatie toe aan groei, energie, innovatie of nieuwe werkwijzen met meer passie, plezier en duurzaamheid? Of is het juist nodig om te breken met oude patronen en ingesleten gewoontes, zodat samenwerking, onderling vertrouwen en productiviteit kunnen groeien? Als je niet wilt wachten of stilstaan, maar nu iets ten goede wilt keren in je eigen organisatie, dan staat InContext voor je klaar. Met toewijding, frisse ideeën, inspiratie, tools, training en instrumenten om jou, je team en je organisatie vooruit te helpen.

Incontext Business & Human

01 Zakelijk & menselijk

InContext consultants denken graag mee met je business. Met gedegen analyse en frisse inzichten maken we je bedrijf sterker. Tegelijkertijd hebben we oog voor de mensen en wat zij nodig hebben om succesvol en productief samen te werken. We ontwikkelen mensen en teams, zodat zij de business versterken en laten groeien. Nu en in de toekomst.

02 Innovatief & creatief

Onze aanpak verrast jou en jouw collega’s omdat wij durven te vernieuwen. Wij hebben lef en durven buiten de gebaande paden te treden. Wij combineren vernieuwende inzichten, digitale technologie en creatieve interventies tot een aanpak die precies aansluit op wat jouw organisatie nodig heeft.

03 Het échte gesprek op ieder niveau

We nemen het succes van jouw organisatie serieus en nemen daarvoor een integere en onafhankelijke positie in. We willen de uitdagingen van jouw organisatie echt begrijpen, gaan met iedereen op respectvolle wijze het gesprek aan en staan open voor feedback. We zijn niet benauwd om onze ideeën, inzichten en feedback te delen, ook als dit voor enig ongemak zorgt. We gaan met veel toewijding aan de slag en streven naar het beste resultaat voor jouw organisatie.

04 Praktisch & toepasbaar

Wij verbinden ons aan de opdracht die we voor jouw organisatie uitvoeren en de daarbij te behalen resultaten. We werken nauw met je samen om meetbare doelen te stellen en deze in partnership te bereiken. Wij stoppen niet totdat er een resultaat behaald is dat op dagelijkse basis zichtbaar en merkbaar is binnen jouw organisatie.

Online seminar

Kennisbank & Nieuws

Ixplora

Focus op organisatiecultuur, juist nu!

Cultuur is voor elke organisatie voorwaardelijk voor productiviteit, innovatie, verbinding en werkplezier.

Serious Gaming - Iedereen Wint

Serious gaming: iedereen wint…

Serious gaming is een krachtig middel om wezenlijke verandering tot stand te brengen, op een innovatieve en inspirerende manier.

Zoektocht naar leiderschap

Zoektocht naar Leiderschap

Een inspirerend gesprek over leiderschap met Herman Wijffels, oud-topman van de Rabobank, de SER en de Wereldbank.