InContext beste adviesbureau

Er zijn in Nederland duizenden adviesbureaus, maar slechts een handvol mag zich onder de beste scharen. Op basis van uitgebreid onderzoek heeft Consultancy.nl een ranking van de beste bureaus op het gebied van verandermanagement samengesteld. InContext heeft daarin tweemaal op rij de felbegeerde Platinum Rating ontvangen en daar zijn wij enorm trots op.

Top Consulting firm 2023

Topkantoor

De ranking van Consultancy.nl is gebaseerd op een analyse van meer dan 1 miljoen datapunten. De lijst van Beste Adviesbureaus van Nederland is gericht op onder andere bewezen kennis, ervaring, aantrekkelijkheid als werkgever en het imago. InContext onderscheidt zich ten opzichte van meer dan 200 bureaus die gespecialiseerd zijn in verandermanagement.

“Mensen die streven naar een positieve doorbraak in hun eigen organisatie, zijn onze helden. Het is onze missie om hen te laten slagen.”
Thomas Benedict – Directeur en oprichter InContext

Platinum rating
InContext heeft een bewezen track record en expertise in het ondersteunen van organisaties bij de totstandkoming van wezenlijke veranderingen. Op basis daarvan heeft InContext in 2023 voor de tweede keer op rij het Platinum keurmerk gekregen. Dit is voor ons, maar met name voor onze klanten, een kroon op het werk om een belangrijke bijdrage aan groei, energie en innovaties tot stand te brengen. Want daarmee is InContext op haar best: het doorbreken van ingesleten en onwenselijke patronen om organisaties te laten groeien in samenwerking, vertrouwen en resultaten.

Meer weten over onze werkwijze of kunnen wij vrijblijvend met jou meedenken over de mogelijkheden? Laat het ons weten, wij helpen graag.

 

Verandermanagement en serious gaming

Serious gaming kent veel toepassingen: teamontwikkeling, leiderschap, cultuur, kernwaarden en diversiteit en inclusie. Bij het tot stand brengen van duurzame veranderingen binnen organisaties kunnen serious games een belangrijke bijdrage leveren. Download de brochure en bekijk alle mogelijkheden en de impact op jouw team en organisatie.

 

Brochure Serious Gaming

Brochure Serious Games

Meer weten over onze serious games en bekijken hoe deze voor jouw organisatie ingezet kunnen worden? Download dan nu de gratis brochure.

Veelgelezen blogs