E-book ‘Feedback’

Succesvolle teams met een vrije flow van feedback

Feedback heeft vaak een negatieve connotatie, en leidinggevenden en organisaties worstelen er regelmatig mee. Toch is feedback een essentieel onderdeel van een gezonde professionele cultuur en kunnen organisaties er enorm door groeien. Mits feedback natuurlijk vrij gedeeld wordt en je er de ander mee wil helpen.

Een vrije flow van feedback

Een feedbackcultuur levert jou, jouw team en jouw organisatie veel op. In betrokkenheid van medewerkers en daarmee ook het voorkomen van ongewenst verloop, maar ook in het creëren van wendbaarheid en neerzetten van resultaten. Op teamniveau ontstaat meer vertrouwen en begrip, waardoor ook de onderlinge communicatie effectiever wordt. Individuele medewerkers tenslotte ervaren een duidelijker rolverdeling en hebben beter zicht op de verwachtingen en het grote geheel. Daarmee zijn zij in staat een effectievere bijdrage aan het succes van het team en de organisatie te leveren terwijl zij zelf gemotiveerd zijn en groeien.

“Feedback is the breakfast of champions.” 
Ken Blanchard

Download het e-book

In dit e-book lees je wat feedback is, maar ook wat het niet is. We kijken naar de relatie met de organisatiecultuur, naar de randvoorwaarden en naar het belang van leiderschap. Met als doel om feedback een normaal en wezenlijk onderdeel te laten zijn van de manier waarop we met elkaar samenwerking en als voorwaarde om samen succesvol te zijn!

Wil jij ook graag een vrije flow van feedback binnen jouw team en daarmee succesvol(ler) samenwerken? Download het e-book of neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Download het e-book

Feedback e-book Succesvolle Teams met een vrije flow van feedback

Het bouwen van een feedbackcultuur, en daarmee een leer- en high-performance cultuur levert jouw team en organisatie veel op.

Download hier het e-book en lees hoe het delen van feedback jouw team helpt om beter samen te werken, wendbaarder te zijn en resultaten te versterken.

Download hier de brochure

E-book 'Succesvolle teams met een vrije flow van feedback'

"*" geeft vereiste velden aan

Privacybeleid

Wij respecteren jouw privacy. Lees hier hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan.