Bedankt – Brochure TeamUp

 

 

Bedankt voor het aanvragen van de brochure over TeamUp

Ontdek de kracht en impact van feedback om jouw team te laten groeien op weg naar (meer) succes.

Iedereen succesvol
Feedback is essentieel om goed te presteren. In de praktijk blijkt echter dat het geven en ontvangen van feedback als ingewikkeld of moeilijk ervaren wordt, gevoelig ligt en daarom niet gedeeld wordt. En zo komt essentiële informatie niet op de juiste plek terecht.

De waarde van feedback
TeamUp laat teams ervaren dat feedback niet emotioneel beladen hoeft te zijn, maar juist functioneel en behulpzaam is. Iedereen kan zo de waarde van feedback ervaren. Het geven en ontvangen van feedback wordt daarmee normaal waardoor iedereen binnen het team én het team als geheel krachtiger en succesvoller kan werken.

Klik op de knop hieronder om direct naar de brochure te gaan. Je ontvangt de brochure ook nog via het door jou opgegeven e-mail adres. En wil je meer weten over de kracht en impact van feedback? Lees dan onze blog over feedback of download vrijblijvend ons e-book ‘Succesvolle teams met een vrije flow van feedback’ hier.

Heb je na het lezen van de brochure nog vragen of kunnen wij meedenken over de mogelijkheden? Wij helpen je graag.

TeamUp brochure

Meer uit jouw team halen? Vraag een gratis demo aan!

Fizzinity

Onze teambuilding game Fizzinity helpt jou juist nu het nodig is, zonder bij elkaar te hoeven komen. Nu ook in een speciale Kerst- en Nieuwjaarseditie

Teamwork QT

Met behulp van het intelligente platform leer je met TeamworkQT vraagstukken en problemen binnen jouw team niet alleen te herkennen, maar ook op te lossen.