Fizzinity – Kerst & Nieuwjaar

 

Dé leukste invulling van jouw Kerst en/of Nieuwjaarsbijeenkomst!

Fizzinity is een inspirerend en interactief teambuilding spel waarin teamleden elkaar beter leren kennen en écht plezier hebben met elkaar. Tijdens Fizzinity worden teamleden uitgedaagd vragen over elkaar te beantwoorden, persoonlijke verhalen met elkaar te delen en gezamenlijk opdrachten te voltooien.

De Kerst en Nieuwjaarsedities van Fizzinity zijn gevuld met vragen, gedenkwaardige momenten en anekdotes over de feestdagen. Ieder teamlid beantwoordt aan de start van het spel 12 vragen, waarna Fizzinity automatisch een persoonlijke teambuildingquiz maakt over jouw team. Zo leer je elkaar spelenderwijs beter – maar vooral ook anders – kennen, blik je terug op het afgelopen jaar en kijk je met het team alvast vooruit naar 2024.

Heb je vragen of wil je graag weten welk verschil Fizzinity kan maken tijdens jouw kerst of nieuwjaarsbijeenkomst? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

 

Nieuwjaars Fizzinity Teambuilding Game
{

“De tijd vloog voorbij. Ik heb ongelooflijk gelachen over de ‘feestdagen’ bloopers van iedereen. 

{

“Fizzinity was echt een groot succes en heel erg goed. Een break uit de sleur. Iedereen heeft enorm gelachen en was super enthousiast!”

Kerst Fizzinity

Hoe werkt deze speciale editie?

Je speelt Fizzinity tijdens jouw Nieuwjaarsbijeenkomst via je mobiele telefoon, tablet, laptop of desktop. Ieder teamlid vult van tevoren 12 vragen in die Fizzinity gebruikt voor deze ’teambuilding quiz’.

De speciale editie van Fizzinity is gevuld met persoonlijke vragen, gedenkwaardige momenten en anekdotes over de feestdagen en zet teams aan om met elkaar terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar 2024:

  • Waar kijk je tijdens de feestdagen het meest naar uit?
  • Op welk moment uit 2023 blik ik met trots op terug?
  • Wat zijn mijn goede voornemens voor aankomend jaar?