Fizzinity – Nieuwjaar

 

Dé leukste (online) invulling van jouw Nieuwjaarsbijeenkomst

Fizzinity is een inspirerend en interactief teambuilding spel waarin teamleden elkaar beter leren kennen en – online – écht plezier hebben met elkaar. Tijdens Fizzinity worden teamleden uitgedaagd vragen over elkaar te beantwoorden, persoonlijke verhalen met elkaar te delen en gezamenlijk opdrachten te voltooien.

De nieuwjaarseditie van Fizzinity is gevuld met vragen, gedenkwaardige momenten en anekdotes over de feestdagen. Ieder teamlid beantwoordt aan de start van het spel 12 vragen waarna Fizzinity automatisch een teambuildingquiz maakt over jouw team. Zo leer je elkaar spelenderwijs beter – maar vooral ook anders – kennen, blik je terug op het afgelopen jaar en kijk je alvast vooruit naar 2022.

“De tijd vloog voorbij. Ik heb ongelooflijk gelachen over de ‘feestdagen’ bloopers van iedereen. “

Impact en fun
Met deze speciale editie van Fizzinity leren collega’s elkaar beter, maar vooral ook anders, kennen en hebben écht plezier met elkaar. 

  • Teambuilding: teams voelen zich meer verbonden met elkaar
  • Teamleden leren elkaar beter en anders kennen
  • Teams creëren nieuwe verhalen, herinneringen en delen successen van het afgelopen jaar
  • Teams kijken vooruit naar 2022

Fizzinity was echt een groot succes en heel erg goed. Een break uit de sleur. Iedereen heeft enorm gelachen en was super enthousiast!”

Heb je vragen of wil je graag met eigen ogen zien hoe Fizzinity aan jouw Nieuwjaarsbijeenkomst kan bijdragen? Neem dan contact met ons op of boek direct een demo, wij helpen je graag!

Nieuwjaars Fizzinity Teambuilding Game
Kerst Fizzinity

Hoe werkt deze speciale editie?

Je speel Fizzinity tijdens jouw Nieuwjaarsbijeenkomst via je mobiele telefoon, tablet, laptop of desktop. Ieder teamlid vult van tevoren 12 vragen in die Fizzinity gebruikt voor deze ’teambuilding quiz’.

De speciale editie van Fizzinity is gevuld met persoonlijke vragen, gedenkwaardige momenten en anekdotes over de feestdagen en zet teams aan om met elkaar terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar 2022:

  • Waar kijk je tijdens de feestdagen het meest naar uit?
  • Op welk moment uit 2021 blik ik met trots op terug?
  • Wat zijn mijn goede voornemens voor aankomend jaar?

De speciale Nieuwjaarseditie van Fizzinity is geschikt voor ieder team en is beschikbaar vanaf € 155 (excl. btw).

Meer weten?

InContext heeft een breed aanbod aan gamification tools. Zie jij ook de toegevoegde waarde van serious games voor jouw organisatie, maar heb je nog vragen? Download dan vrijblijvend onze brochure.

 

Download hier jouw brochure

"*" geeft vereiste velden aan

Downloaden?*
Brochure Serious Gaming InContext