Van Lanschot Kempen | Versterk het onboardingsproces met serious gaming

 

 

Versterk het onboardingsproces met serious gaming

Van Lanschot Kempen is het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. Voor Van Lanschot Kempen ligt er een sterke focus op het aantrekken van nieuw talent en het creëren van een positieve en inspirerende werkomgeving. Een effectieve onboarding is cruciaal is om nieuwe medewerkers snel te laten integreren en hen een diepgaand inzicht te geven in de organisatie en hen thuis te laten voelen. 


De fun-factor in onboarding

Van Lanschot Kempen heeft ons gevraagd om het onboardingsproces te versterken en de gewenste impact sneller te realiseren. We hebben een op maat gemaakte onboarding game ontwikkeld om aan deze behoefte te voldoen. Deze game is niet alleen informatief, maar ook een geweldige icebreaker! Het kan worden gespeeld door nieuwe medewerkers en elk (nieuw) team binnen onze organisatie, en zorgt voor een leuke en interactieve kennismaking.

Game-Changer: Het verbinden van nieuwe medewerkers

Onze oplossing is een op maat gemaakte onboarding game die specifiek is ontworpen voor Van Lanschot Kempen. Deze game biedt een avontuurlijke en levendige ervaring, waarbij nieuwe medewerkers op een speelse manier de organisatie, bedrijfscultuur, belangrijke processen en hun team leren kennen. Met uitdagende vragen, puzzels en teamactiviteiten wordt de game een icebreaker die actieve betrokkenheid en samenwerking stimuleert.

Dankzij de op maat gemaakte elementen van de game voelen nieuwe medewerkers zich direct op hun gemak binnen onze organisatie en krijgen ze een diepgaand begrip van onze waarden, doelen en bedrijfscultuur. Dit resulteert in een snellere en diepere integratie, waardoor ze snel kunnen bijdragen aan het succes van ons bedrijf.

Elk (nieuw) team binnen Van Lanschot Kempen kan genieten van de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen, vertrouwen op te bouwen en efficiënter samen te werken, terwijl ze tegelijkertijd een onvergetelijke en plezierige ervaring delen.

Wil jij ook een op maat gemaakt spel dat volledig om jouw organisatie draait? Neem contact met ons op en ontdek hoe we fun en teamwork combineren om een onvergetelijke onboarding ervaring voor jou te creëren.

InContext team Gamification

Onboarding

Verhoog de betrokkenheid, motivatie en productiviteit van jouw medewerkers door ze vanaf moment één te onboarden in jouw organisatie.

Lees meer