PwC | Leadership Development voor Managers

 

 

Leadership Development voor Managers

Elk jaar maken enkele honderden PwC Professionals de stap naar hun eerste leidinggevende positie. Daarmee verandert hun rol aanzienlijk en die nieuwe rol vraagt veel van deze nieuwe managers. Om hen te ondersteunen in deze cruciale rol, heeft PwC InContext gevraagd om een leiderschapsprogramma te verzorgen voor deze nieuwe managers. Het doel is om deze nieuwe managers te helpen bij het ontdekken, ontwikkelen en versterken van hun eigen unieke leiderschapsstijl, terwijl ze hun plek binnen PwC versterken en hun groei in een stroomversnelling brengen.

Onze aanpak

Wij hebben een persoonlijk leiderschapsprogramma ontwikkeld dat jaarlijks meer dan 200 nieuwe managers in staat stelt om hun eigen waarden, kwaliteiten en uitdagingen te verkennen. We bieden hen de mogelijkheid om hun groeipotentieel als leiders te identificeren, zodat ze de leiders kunnen worden die ze willen zijn. Dit uiterst persoonlijke programma verbindt deelnemers met hun eigen overtuigingen, waarden en vaardigheden, terwijl ze deze verbinden met de behoeften van hun team en de organisatie. Ze krijgen de kans om te experimenteren met gedrag en worden de meest effectieve leiders die ze kunnen zijn.

Wat heeft het opgeleverd?

Nieuwe managers hebben nu een diep inzicht in hun eigen gedrag, de voordelen die het oplevert en de onontdekte mogelijkheden die ze nog kunnen benutten. Door de persoonlijke en praktische aard van ons programma kunnen deelnemers direct aan de slag met hun inzichten en deze toepassen in de praktijk. Dit heeft een direct effect binnen de organisatie, waardoor PwC kan bouwen op een solide groep leiders die zich met elkaar en de organisatie verbonden voelen. Ze creëren waarde voor zichzelf, hun mensen en PwC.

Consultancy Team Flow Index Serious Gaming InContext

Leiderschap

Ontwikkel de vaardigheden en inzichten die nodig zijn om inspirerend leiderschap te tonen en teams naar succes te leiden.

Lees meer