ASML | Ontdek de kracht van de bedrijfssimulatie SLAM

 

 

Ontdek de kracht van de bedrijfssimulatie SLAM

In de dynamische wereld van ASML zijn de afgelopen jaren gevuld met ongekend succes, snelle groei en technologische doorbraken. Dit heeft een enorme impact gehad op de medewerkers en de organisatie als geheel. Het succes heeft geleid tot verschillende uitdagingen, onder andere op het gebied van onboarding, kennisdeling, end-to-end bewustzijn en het behouden van een ijzersterke organisatiecultuur. 

ASML heeft de ambitie om haar organisatiecultuur te behouden en te versterken en de impact van haar medewerkers te vergroten. Het doel is om klantgerichtheid, zakelijk inzicht en kwaliteitsdenken te bevorderen. ASML wilde ervoor zorgen dat deelnemers niet alleen begrijpen, maar ook daadwerkelijk doorleven hoe beslissingen en acties het positieve verschil kunnen maken binnen het gehele end-to-end proces.


De SLAM bedrijfssimulatie

In samenwerking met ASML ontwikkelden we daarom de SLAM Bedrijfssimulatie. Deze immersive role-based simulatie biedt ASML-medewerkers de een unieke kans om te experimenteren met nieuw gedrag en inzicht te krijgen in de complexiteit van onze organisatie. Deelnemers stappen in een fictieve organisatie, genaamd SLAM, en laten zich meeslepen in een wereld die naadloos aansluit met de dagelijkse realiteit. Ze stappen in de schoenen van verschillende rollen en ervaren specifieke uitdagingen in een veilige, gesimuleerde omgeving. Op deze manier kunnen ze nieuwe gedragingen uitproberen en krijgen door herkenbare praktijksituaties een diepgaand inzicht in de complexe ASML-organisatie. 

 

Verankeren van nieuwe gedragingen 

De impact van de SLAM-simulatie op de medewerkers van ASML is groot.  Ze ontwikkelen niet alleen hun leiderschapskwaliteiten, maar verbeteren ook hun strategische besluitvorming. Door de simulatie worden ze zich volledig bewust van hun essentiële rol in het succes van ASML en begrijpen ze hoe hun dagelijkse taken en beslissingen het verschil maken in het grotere geheel. SLAM moedigt deelnemers aan om nieuwe gedragingen uit te proberen en het positieve effect daarvan mee te nemen naar de praktijk.

Benieuwd hoe we bedrijfssimulaties bij jouw organisatie in kunnen zetten? Neem dan vooral contact met ons op!

Gedragsverandering

Bedrijfssimulaties

Een simulatie van jouw organisatie zorgt voor een veilige omgeving waarin volop geëxperimenteerd kan worden met gedrag.

Lees meer

“Als je je afvraagt hoe onze organisatie werkt, dan moet je aan SLAM deelnemen!”

Deelnemer SLAM business simulatie