Vacature: Junior Consultant

Waarom werken bij InContext?

Leave your mark

Bij InContext geloven wij dat verbinding met en tussen medewerkers de sleutel tot succes is en dat deze verbinding innovatie en co-creatie bevordert. Dit vraagt om een andere aanpak. Wij helpen organisaties in deze snel veranderende tijd tot volle bloei te komen. Met innovatieve werkwijzen, energie, inspiratie en frisse nieuwe ideeën dragen wij bij aan het creëren van waarde. Voor de organisatie, de medewerkers en hun maatschappelijke en zakelijke omgeving.

De Waarden van InContext

Wil jij een wezenlijke bijdrage leveren?

Bij InContext krijg je alle ruimte om jouw talent als consultant te ontdekken en te ontwikkelen. Vanaf het eerste moment draag je samen met je collega’s bij aan het realiseren van doorbraken en blijvende veranderingen voor opdrachtgevers.

Wij zijn daarom niet op zoek naar de eerste de beste! Wil jij supergoed in jouw vakgebied worden en ben je gedreven, ambitieus en creatief? Dan ben je bij InContext aan het juiste adres.

 

Hoe ziet jouw dagelijkse werk eruit?

Als junior consultant werk je samen met ervaren collega’s aan verander-, leiderschaps- en teamontwikkeltrajecten bij (internationale) klanten. Je ontwikkelt je daarmee razendsnel en doet elke dag weer waardevolle ervaring op.

Geen dag is hetzelfde. De ene dag werk je aan een creatief voorstel voor een nieuwe opdracht, de volgende dag brainstorm je met collega’s over innovatieve mogelijkheden om een verandertraject vlot te trekken. Andere dagen draag je bij aan het vinden van oplossingen voor onze serious games en business simulaties, denk je mee over commerciële kansen of faciliteer je samen met collega’s sessies bij klanten. Met jouw creatieve ideeën en analytische blik draag je vanaf dag één direct bij.

Wie ben jij?

 • Je hebt een natuurlijke interesse in mensen en organisaties en bent altijd op zoek naar de beste oplossingen om bij onze opdrachtgevers het verschil te maken.
 • Onze kernwaarden integriteit, resultaatgerichtheid, plezier, f*ck mediocrity en fair deal sluiten naadloos aan bij hoe jij in het leven wilt staan. Dat wij altijd voor het hoogst haalbare gaan en extra waarde willen toevoegen, brengt in jou het beste naar boven.
 • Je bent leergierig, wilt je graag continu ontwikkelen en bent altijd op zoek naar kansen voor vernieuwing.
 • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch denkvermogen, bent communicatief sterk en kunt in concepten denken.
 • Je hebt bij voorkeur minimaal twee jaar relevante werkervaring.
 • En je hebt een academische opleiding in bijvoorbeeld bedrijfskunde, HR, onderwijskunde, economie, organisatiewetenschappen of psychologie.
 • Omdat wij samenwerken met veel internationale opdrachtgevers is uitstekende beheersing van de Engelse taal essentieel.

Wat bieden wij jou?

 • Een super uitdagende en creatieve werkomgeving, met de leukste collega’s en inspirerende opdrachten.
 • Een uitgebreid en inspirerend intern opleidingstraject. Met maandelijkse inspiratiesessies, kennisontwikkeling, training-on-the-job en coaching ontwikkel je je razendsnel. Je krijgt hierdoor ook steeds meer verantwoordelijkheden en zwaardere opdrachten die voor extra versnelling in jouw ontwikkeling zorgen.
 • Wisselende opdrachten die steeds nieuwe leermomenten met zich meebrengen en jou uitdagen om creatieve en innovatieve mogelijkheden te creëren.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals extra vakantiedagen, een MacBook, iPhone en natuurlijk een leaseauto.

Enthousiast geworden?

Inmiddels hebben wij een aantal nieuwe collega’s voor deze functie aangenomen, maar wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten. Dus stuur vooral jouw CV en motivatiebrief naar work@incontext.nl en je hoort snel van ons.

Heb je nog vragen over de functie, over InContext of je ontwikkelmogelijkheden? Neem dan contact op met ons via 035 – 628 68 48. Wij horen graag van je!