Vacature: Junior Consultant

Waarom werken bij InContext?

Leave your mark

30 jaar geleden zijn we met InContext begonnen met het idee om iets geweldigs in de wereld te zetten. Om mensen binnen onze organisatie tot groei en ontwikkeling te brengen en deze groei in te zetten bij de beste en mooiste bedrijven van de wereld, waar ook ter wereld. Om dingen ten goede te veranderen: voor de organisaties zelf, voor de mensen die er werken en voor de omgeving.

Daarvoor moest onze eigen organisatie bijzonder worden: vol met waarden die echt worden geleefd, resultaatgericht, diepgaan met elkaar, informeel, ambitieus, een tikkeltje spiritueel, respectvol, ondernemend en uitdagend. Kortom, een organisatie waar je bij wilt horen als je in alle opzichten ambitieus bent.

De Waarden van InContext

Wil jij ook een wezenlijke bijdrage leveren?

Bij InContext krijg je alle ruimte om jouw talent als consultant te ontdekken en te ontwikkelen. Vanaf het eerste moment draag je samen met je collega’s bij aan het realiseren van doorbraken en blijvende veranderingen voor opdrachtgevers.

Wij zijn daarom niet op zoek naar de eerste de beste! Wil jij de beste in jouw vakgebied worden en ben je gedreven, ambitieus en creatief? Dan ben je bij InContext aan het juiste adres.

 

Hoe ziet jouw dagelijkse werk eruit?

Als junior consultant werk je samen met ervaren collega’s aan verander-, leiderschaps- en teamontwikkeltrajecten bij (internationale) klanten. Je bouwt daarmee aan je eigen ervaring en expertise terwijl je resultaten boekt die jouw klanten niet voor mogelijk hadden gehouden.

Geen dag is hetzelfde.  De ene dag werk je aan een creatief voorstel voor een nieuwe opdracht, de volgende dag brainstorm je met collega’s over innovatieve mogelijkheden om een verandertraject vlot te trekken. Andere dagen draag je bij aan het vinden van oplossingen voor onze serious games en business simulaties, denk je mee over commerciële kansen of faciliteer je samen met collega’s sessies bij klanten. Met jouw creatieve ideeën en analytische blik draag je vanaf dag 1 direct bij.

Wie ben jij?

 • Je hebt een natuurlijke interesse in mensen en organisaties en bent altijd op zoek naar de beste oplossingen om bij onze opdrachtgevers het verschil te maken.
 • Onze kernwaarden integriteit, resultaatgerichtheid, plezier, f*ck mediocrity en fair deal sluiten naadloos aan bij hoe jij in het leven wilt staan. Dat wij altijd voor het hoogst haalbare gaan en extra waarde willen toevoegen, brengt in jou het beste naar boven.
 • Je bent leergiering, wilt je graag continu ontwikkelen en bent altijd op zoek naar kansen voor vernieuwing.
 • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch denkvermogen, bent communicatief sterk en kunt in concepten denken. 
 • En je hebt een academische opleiding in bijvoorbeeld bedrijfskunde, HR, onderwijskunde, economie, organisatiewetenschappen of psychologie.
 • Omdat wij samenwerken met veel internationale opdrachtgevers is uitstekende beheersing van de Engelse taal essentieel.
 • Ervaring in het begeleiden van groepen is een pré.

Wat bieden wij jou?

 • Een super uitdagende en creatieve werkomgeving, met de leukste collega’s en inspirerende opdrachten.
 • Met ons interne opleidingstraject dat bestaat uit maandelijkse inspiratiesessies, kennisontwikkeling, training-on-the-job en coaching ontwikkel je je razendsnel. Je krijgt hierdoor ook meer verantwoordelijkheden en zwaardere opdrachten die voor extra versnelling in jouw ontwikkeling zorgen.
 • Wisselende opdrachten die steeds nieuwe leermomenten met zich meebrengen en jou uitdagen om creatieve en innovatieve mogelijkheden te creëren.
 • Een uitdagende en inspirerende fulltime baan waarbij een 4-daagse werkweek tot de mogelijkheden behoort.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals extra vakantiedagen, een MacBook en natuurlijk een leaseauto.

Enthousiast geworden?

Wij komen graag met je in contact om je te leren kennen. Mail je CV en motivatie naar work@incontext.nl en wij nemen snel contact met je op.

Heb je nog vragen over de functie, over InContext of je ontwikkelmogelijkheden? Neem dan contact op via 035 – 628 68 48. Wij horen graag van je!