Yara Muller

Over mij

Het gedrag van mensen fascineert mij: “Waarom vertonen we bepaald gedrag?” en “Waarom kan het juist zo moeilijk zijn om ons gedrag in positieve zin te veranderen?”, “Wat zijn de drijfveren die ons leiden tot het maken van bepaalde keuzes?” en “Hoe kunnen we mensen helpen en ondersteunen bij het maken van de betere keuzes?”
Met deze vragen, waarop geen eenduidig antwoord bestaat en mijn achtergrond in Behavioural Economics bijt ik me graag vast in verander- en cultuurtransformaties binnen organisaties.

Energiek, optimistisch en enthousiast, dat zijn de woorden die het vaakst gebruikt worden wanneer vrienden of collega’s mij omschrijven. Ik ben van nature een echte teamspeler en een verbinder. Ik ervaar enorm veel energie wanneer we samen naar resultaten toewerken, die extra stap te zetten en onze successen samen mogen vieren.

Om complexe vraagstukken op te kunnen lossen denk ik het liefst buiten de kaders van de gebruikelijke oplossingen. Waarom zouden we binnen de lijnen blijven, als we de wereld buiten de kaders nog niet verkend hebben? Met behulp van mijn creativiteit en verbeeldingskracht ga ik graag op zoek naar de unieke oplossingen en kansen die tot het beste resultaat leiden. Dit gaat altijd gepaard met een flinke dosis plezier en dat vind ik ook een van de belangrijkste kernwaarden binnen InContext. Ik zie plezier als een cruciaal instrument om samen tot uitzonderlijke resultaten te komen.

Na werkervaring te hebben opgedaan in een corporate omgeving heb ik met veel plezier de overstap gemaakt naar het consultancy vak. Ik werk binnen InContext vol energie en inspiratie samen met mijn collega’s aan de missie die we vanuit InContext samen uitdragen in onze projecten: ‘Iets ten goede willen veranderen, voor mensen en organisaties’. Dat raakt mij en dat is precies daar waar mijn ambitie ligt: mensen en organisaties helpen met de problematiek waar zij ’s nachts wakker van liggen en samen een positieve verandering te weeg brengen.

Yara Muller - InContext

Meer over Yara

Mail mij via

Telefoon

Achtergrond

  • BSc Bedrijfseconomie
  • MSc Behavioural Economics 

Ervaring

VodafoneZiggo