Vacature | Medior/Senior Consultant Strategy, Culture & Transformation

 

 

InContext | Consultancy Group

De organisatie

InContext Consultancy Group is een ambitieus organisatieadviesbureau op het gebied van organisatieontwikkeling en strategische gedragsverandering. Met veel deskundigheid, creativiteit en daadkracht begeleidt het team van 25 enthousiaste professionals organisaties, teams en individuen bij veranderingsprocessen en stellen hen in staat om succesvoller te opereren.
InContext helpt bij het verder ontwikkelen, optimaliseren en laten groeien van teams of organisaties. InContext consultants verbinden zakelijke doelen met concreet zichtbaar gedrag. En zij geven samen werken daadwerkelijk betekenis met in eigen beheer ontwikkelde instrumenten en serious games, die aansluiten bij de bedrijfscultuur en kernwaarden. Op een manier die aanspreekt, inspirerend is en concreet vruchten afwerpt. Of het nu gaat om een efficiëntere manier van werken, resultaatgerichte gespreksvoering of onderhandelingsprocessen, maximalisering van de omzet, het versterken van de cultuur of het verbeteren van de samenwerking. InContext adviseert en helpt bij de implementatie, ongeacht de aard van de organisatie en het niveau waarop de veranderingen gestalte moeten krijgen.
De sfeer in de organisatie is informeel, niet hiërarchisch en gericht op groei waarbij ieders kwaliteiten worden ingezet om tot bovengemiddelde prestaties te komen.
De aanpak van de consultants van InContext is creatief, onorthodox en gepassioneerd, maar altijd zorgvuldig en gericht op het bereiken van blijvend resultaat. Tot de klantenkring behoren gerenommeerde (beursgenoteerde) organisaties die bewust kiezen voor kwaliteit zoals ASML, Rabobank, TU Delft, Fokker en Fugro. Voor hen ontwikkelde InContext impactvolle programma’s, innovatieve modellen en business simulaties, gericht op leren, verbeteren en veranderen. De consultants van InContext zijn net zoals de klanten wereldwijd actief.

Strategy, Culture & Transformation

Het cluster Strategy, Culture & Transformation

Dit cluster is gericht op het begeleiden van organisaties in verandering. Het cluster analyseert organisaties en hun verandervraagstukken, ontwerpt doelgerichte en passende verandertrajecten en helpt klanten als partner en ‘trusted advisor’ bij de succesvolle uitvoering ervan. Onze transformatietrajecten zijn divers van aard, waaronder strategie-implementatie, digitale transformatie, cultuurverandering en post-merger integratie.

De rol

Medior/senior consultants in dit cluster zijn verantwoordelijk voor acquisitie en ontwikkeling van impactvolle verandertrajecten en daarnaast voor projectmanagement, uitvoering en accountmanagement bij klanten. Ook sturen zij junior consultants, freelancers en acteurs aan in hun projecten. Dit in nauwe samenwerking met collega consultants en de backoffice. Zij ontwikkelen nauwe banden met hun klanten en staan bij hen bekend als ‘trusted advisor’. De aard van het werk vraagt flexibiliteit in rolinvulling, van projectleider of change manager via coaching en begeleiding van workshops tot bedenker en begeleider van creatieve interventies. Zij werken nauw samen met collega’s in andere clusters om serious gaming, leiderschapsontwikkeling en leertrajecten te integreren in hun veranderprojecten.

De criteria

  • Afgeronde opleiding of relevante ervaring op het gebied van economie, bedrijfskunde of aanverwante terreinen; de ideale kandidaat heeft zowel affiniteit met strategie en change als met menselijk gedrag
  • Wetenschappelijk denk- en werkniveau
  • Een geloofwaardige gesprekspartner voor topleidinggevenden over hun business en organisatie
  • Minimaal drie jaar werkervaring in het ontwikkelen en implementeren van verandertrajecten voor private en/of publieke organisaties
  • Een ervaren en bevlogen presentator, trainer en facilitator met minimaal drie jaar aantoonbare ervaring
  • Een ondernemende persoonlijkheid, initiatiefrijk, creatief, open, overtuigend en sensitief, met een passie voor ontwikkeling en interesse in mensen
  • Bereidheid binnen en buiten Nederland te reizen voor meerdaagse programma’s
  • Commerciële ervaring is een pre
  • Een sprong willen maken op het gebied van commercie & leiderschap
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat biedt InContext jou?

InContext biedt volop kansen voor haar medewerkers. Je gaat werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd en waar je ruimte krijgt voor persoonlijke groei. Je komt te werken in een no-nonsense omgeving en een prettige, informele werksfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk en in lijn met de zwaarte van de functie.

Voel je je aangesproken door het profiel en heb je interesse om te werken in een enthousiast team met professionals die gedreven worden door vakinhoudelijke interesse? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Je kunt deze mailen naar work@incontext.nl

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Thomas Benedict via 035 628 68 48.

Voor meer informatie over InContext verwijzen wij je graag naar de Over Ons
pagina.