Vacature | Projectcoördinator – Projectsupport

Waarom werken bij InContext?

Leave your mark

30 jaar geleden zijn we met InContext begonnen met het idee om iets geweldigs in de wereld te zetten. Om mensen binnen onze organisatie tot groei en ontwikkeling te brengen en deze groei in te zetten bij de beste en mooiste bedrijven van de wereld, waar ook ter wereld. Om dingen ten goede te veranderen: voor de organisaties zelf, voor de mensen die er werken en voor de omgeving.

Daarvoor moest onze eigen organisatie bijzonder worden. Onze kernwaarden integriteit, plezier en resultaten, f*ck mediocrity en fair deal staan centraal in ons hele doen en laten. Kortom, een organisatie waar je bij wilt horen als je in alle opzichten ambitieus bent.

Functieomschrijving

Heb jij een groot organisatietalent en wil je dit verder ontwikkelen? Ben je ambitieus en krijg je energie van het op rolletjes laten lopen van verschillende events? Wil jij waarde toevoegen aan onze projecten en adviestrajecten? Dan hebben wij dé baan voor jou!
Zonder jezelf weg te cijferen bied je de juiste ondersteuning en weten onze consultants en klanten jou te vinden. Je krijgt energie van het goed voorbereiden en organiseren van onze trainingen, simulaties en evenementen. Je schakelt dagelijks met consultants, trainers en acteurs om opdrachten bij klanten te coördineren. Je hebt oog voor wat er opgepakt moet worden, hebt een hands on mentaliteit, denkt graag mee en weet de juiste prioriteiten te stellen.
In de functie van Projectcoördinator & -support vorm je samen met je collega van het supportteam het kloppend hart van InContext. In jouw functie komen velen lijnen bij elkaar, is er ruimte voor het bouwen aan duurzame relaties en kun je je op professioneel en persoonlijk vlak verder ontwikkelen. Samen met je collega zorg je ervoor dat het supportteam een geoliede machine is waarbij je altijd zoekt bent naar manieren om processen en service verder te professionaliseren.

Wat ga je doen?

InContext ondersteunt (internationale) klanten met leiderschaps-, cultuur- en teamontwikkeling. In jouw rol ondersteun je onze consultants in de voorbereiding op trainingen (het checken & produceren van trainingsmaterialen), simulaties en evenementen. Samen met je collega van het supportteam vorm je de spin in het web van de organisatie: je coördineert de planning, schakelt met opdrachtgevers en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Klanten en consultants zijn superblij met je! Je zet eigenlijk altijd nét dat stapje extra waardoor opdrachtgevers ontzorgd worden, alles op rolletjes loopt en dat het niemand aan iets ontbreekt. Daarmee lever je een wezenlijke bijdrage aan het succes bij en de tevredenheid van onze klanten! Daarnaast organiseer je samen met je collega van het supportteam teamuitjes, Kerstviering e.d.

Wat bieden wij?

– Een super uitdagende, dynamische en creatieve werkomgeving, met een hecht team van consultants, Finance collega’s en collega van het supportteam
– Een uitdagende en inspirerende baan waar je je energie, ambities en organisatietalent volledig in kwijt kunt
– Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
– Een prachtige werkplek in een monumentale villa in Baarn

Profiel

Wij zoeken een collega die houdt van regelen & organiseren en die met ambitie, enthousiasme en doortastendheid samen met de supportcollega’s de afdeling Project support vanuit het kantoor in Baarn coördineert. Ben jij klantgericht, initiatiefrijk en flexibel? Heb je een uitzonderlijk organisatietalent en vind je het leuk om in een dynamische organisatie te werken waar iedereen zich elke dag inspant om onze klanten de beste ervaring te bieden? Dan is dit dé baan voor jou!

Contact

Indien bovenstaande jou aanspreekt maken we graag kennis. Een motivatie waarom jij die persoon bent die wij zoeken wordt op prijs gesteld.
Vragen of direct solliciteren? Neem contact op via work@incontext.nl of via 035 – 628 68 48. Wij horen graag van je!