Vacature | Medior/Senior Consultant Innovation, Simulation & Gaming

 

 

InContext | Consultancy Group

De organisatie

InContext Consultancy Group is een ambitieus organisatieadviesbureau op het gebied van organisatieontwikkeling en strategische gedragsverandering. Met veel deskundigheid, creativiteit en daadkracht begeleidt het team van 25 enthousiaste professionals organisaties, teams en individuen bij veranderingsprocessen en stellen hen in staat om succesvoller te opereren.
InContext helpt bij het verder ontwikkelen, optimaliseren en laten groeien van teams of organisaties. InContext consultants verbinden zakelijke doelen met concreet zichtbaar gedrag. En zij geven samen werken daadwerkelijk betekenis met in eigen beheer ontwikkelde instrumenten en serious games, die aansluiten bij de bedrijfscultuur en kernwaarden. Op een manier die aanspreekt, inspirerend is en concreet vruchten afwerpt. Of het nu gaat om een efficiëntere manier van werken, resultaatgerichte gespreksvoering of onderhandelingsprocessen, maximalisering van de omzet, het versterken van de cultuur of het verbeteren van de samenwerking. InContext adviseert en helpt bij de implementatie, ongeacht de aard van de organisatie en het niveau waarop de veranderingen gestalte moeten krijgen.
De sfeer in de organisatie is informeel, niet hiërarchisch en gericht op groei waarbij ieders kwaliteiten worden ingezet om tot bovengemiddelde prestaties te komen.
De aanpak van de consultants van InContext is creatief, onorthodox en gepassioneerd, maar altijd zorgvuldig en gericht op het bereiken van blijvend resultaat. Tot de klantenkring behoren gerenommeerde (beursgenoteerde) organisaties die bewust kiezen voor kwaliteit zoals ASML, Rabobank, TU Delft, Fokker en Fugro. Voor hen ontwikkelde InContext impactvolle programma’s, innovatieve modellen en business simulaties, gericht op leren, verbeteren en veranderen. De consultants van InContext zijn net zoals de klanten wereldwijd actief.

Innovation, Simulation & Gaming

Het cluster Innovation, Simulation & Gaming

Dit cluster is gericht op het ontwerpen, inzetten en beheren van innovatieve tools, games en simulaties voor leren, verbeteren en veranderen binnen organisaties. Het cluster bouwt op basis van klantvragen unieke fysieke of digitale instrumenten om doorbraken te realiseren in mindset, inzicht, alignment en samenwerking. Daarnaast bouwt en beheert het cluster binnen het Game Lab games, platforms en tools die voor meerdere organisaties en doeleinden geschikt zijn.

De rol

Medior/senior consultants in dit cluster zijn verantwoordelijk voor acquisitie en ontwikkeling van klantspecifieke simulatie en gaming opdrachten en daarnaast voor projectmanagement, uitvoering en accountmanagement bij klanten. Ook sturen zij junior consultants, freelancers en acteurs aan in hun projecten. Dit in nauwe samenwerking met collega consultants en de backoffice. Zij ontwikkelen nauwe banden met hun klanten en staan bij hen bekend als ‘trusted advisor’. De aard van het werk vraagt een groot analytisch vermogen, inlevingsvermogen, creativiteit, snelheid van denken, een can do mentaliteit en affiniteit met het bouwen van digitale tools.

De criteria

  • Afgeronde opleiding op het gebied van exacte of economische wetenschappen. De ideale kandidaat heeft daarnaast affiniteit met organisaties en de ontwikkeling van digitale tools
  • Wetenschappelijk denk- en werkniveau
  • Ervaring in het innoveren en creëren van vernieuwende simulaties, games of tools is een pre
  • Handig met digitale tools en bereid om nieuwe tools te leren gebruiken
  • Ervaring en affiniteit met het faciliteren of begeleiden van groepen
  • Een ondernemende persoonlijkheid, nieuwsgierig, initiatiefrijk, creatief, open, overtuigend en sensitief, met een passie voor vernieuwing
  • Bereidheid binnen en buiten Nederland te reizen voor meerdaagse programma’s
  • Commerciële ervaring is een pre
  • Een sprong willen maken op het gebied van commercie & leiderschap
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat biedt InContext jou?

InContext biedt volop kansen voor haar medewerkers. Je gaat werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd en waar je ruimte krijgt voor persoonlijke groei. Je komt te werken in een no-nonsense omgeving en een prettige, informele werksfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk en in lijn met de zwaarte van de functie.

Voel je je aangesproken door het profiel en heb je interesse om te werken in een enthousiast team met professionals die gedreven worden door vakinhoudelijke interesse? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Je kunt deze mailen naar work@incontext.nl

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Thijs Bosselaar via 035 628 68 48.

Voor meer informatie over InContext verwijzen wij je graag naar de Over Ons
pagina.