Vacature: Medior Learning & Development consultant

Waarom werken bij InContext?

Leave your mark

30 jaar geleden zijn we met InContext begonnen met het idee om iets geweldigs in de wereld te zetten. Om mensen binnen onze organisatie tot groei en ontwikkeling te brengen en deze groei in te zetten bij de beste en mooiste bedrijven van de wereld, waar ook ter wereld. Om dingen ten goede te veranderen: voor de organisaties zelf, voor de mensen die er werken en voor de omgeving. Daarvoor moest onze eigen organisatie bijzonder worden: vol met waarden die echt worden geleefd, resultaatgericht, diep gaan met elkaar, informeel, ambitieus, een tikkeltje spiritueel, respectvol, ondernemend en uitdagend. Kortom een organisatie waar je bij wilt horen als je in alle opzichten ambitieus bent.

De sectie Learning & Development is gericht op het teweegbrengen van gedragsverandering rond thema’s als strategie-implementatie, cultuurverandering en (persoonlijke) leiderschapsontwikkeling en levert daarmee één van de belangrijkste diensten van onze organisatie.

Maatwerk
Onze aanpak sluit aan bij de organisatiecultuur en het ‘systeem’ van de klant, voorkeuren voor verschillende manieren van leren en de strategische doelen.

Beleving & Fun
Ongeacht de omvang van het traject is het de bedoeling dat deelnemers zich door het programma gesteund voelen bij het bereiken van hun doelen, maar ook dat zij een leerervaring opdoen die zij en wij nooit meer vergeten.

Uitdagend en innovatief
Onze vernieuwende interventies maken deelnemers nieuwsgierig en dagen hen uit om te leren door te doen en zich te laten confronteren met de gevolgen van hun eigen gedrag.

De Waarden van InContext

Functieomschrijving

Wij zoeken een medior+ consultant met passie voor L&D die een sprong wil maken naar senior consultant. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Vertalen van de vraag van onze klanten in doelstellingen op organisatie-, team- en individueel niveau, in overeenstemming met de strategie en organisatiecultuur van de opdrachtgever.
 • Bedenken, ontwikkelen en faciliteren van innovatieve interventies ten behoeve van leertrajecten en gedragsverandering in organisaties. Dit doe je zelfstandig en in teamverband. Dit betreft zware projecten bij resonerende namen, nationaal en internationaal.
 • Plannen en coördineren van activiteiten voor collega’s en stakeholders.
 • Acquisitie op jouw terrein bij bestaande en nieuwe klanten.

Wie ben jij?

 • Afgeronde opleiding of relevante ervaring op het gebied van onderwijskunde, (sociaal of A&O) psychologie, bedrijfskunde of aanverwante terreinen.
 • Wetenschappelijk denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in het ontwikkelen en implementeren van langlopende programma’s voor grote private en/of publieke organisaties.
 • Een ondernemende persoonlijkheid, initiatiefrijk, creatief, open, overtuigend en sensitief, met een passie voor ontwikkeling en interesse in mensen.
 • Bereidheid binnen en buiten Nederland te reizen voor meerdaagse programma’s.
 • Commerciële ervaring is een pre.
 • Een sprong willen maken op het gebied van commercie & leiderschap.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

  Wat bieden wij jou?

  InContext biedt een inspirerende werkomgeving met ruime ontplooiingsmogelijkheden. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met de zwaarte van de functie. De functie is fulltime, maar een 4-daagse werkweek behoort tot de mogelijkheden.

  Enthousiast geworden?

  Wij komen graag met je in contact om je te leren kennen. Mail je CV en motivatie naar work@incontext.nl en wij nemen snel contact met je op.