Vacature: Finance & Operations Manager

Waarom werken bij InContext?

Leave your mark

30 jaar geleden zijn we met InContext begonnen met het idee om iets geweldigs in de wereld te zetten. Om mensen binnen onze organisatie tot groei en ontwikkeling te brengen en deze groei in te zetten bij de beste en mooiste bedrijven van de wereld, waar ook ter wereld. Om dingen ten goede te veranderen: voor de organisaties zelf, voor de mensen die er werken en voor de omgeving.

Daarvoor moest onze eigen organisatie bijzonder worden: vol met waarden die echt worden geleefd, resultaatgericht, diepgaan met elkaar, informeel, ambitieus, een tikkeltje spiritueel, respectvol, ondernemend en uitdagend. Kortom, een organisatie waar je bij wilt horen als je in alle opzichten ambitieus bent.

De Waarden van InContext

Hoe ziet jouw dagelijkse werk eruit?

De functie van Finance & Operations Manager bij InContext is divers en bestaat uit brede financiële dienstverlening aan de organisatie. Je geeft leiding aan en vormt een hecht team met de administrateur en de projectdesk.

In je rol als Finance & Operations Manager ben je het financiële geweten van de organisatie en actief betrokken bij de business. Zo ben je vanaf de start tot aan de afronding betrokken bij onze projecten. Zo gaat er geen voorstel en/of opdrachtbevestiging de deur uit zonder dat jij deze hebt beoordeeld en heb jij het totaaloverzicht. Je coördineert de projectadministratie, planning, urenverantwoording en facturatie. Verder verzorg je de periodieke afsluiting en de managementrapportages.

Naast jouw doorlopende werkzaamheden en uitdagende taken als Finance & Operations Manager ga je actief aan de slag met het verder professionaliseren en automatiseren van onze financiële systemen gebruikmakend van Exact Online. Deze innovatie-uitdagingen draagt bij aan de langetermijnvisie van InContext, met betrekking op het verder vergroten van onze schaalbaarheid. De uitdagingen die je daarbij oppakt hebben bijvoorbeeld betrekking op het bedenken en ontwikkelen van geautomatiseerde betaalsystemen en directe financiële integraties binnen klantorganisaties. We vertellen je graag meer over onze langetermijnvisie tijdens een persoonlijk gesprek.

Wie ben jij?

  • Je bent een echte allrounder met een hands-on mentaliteit.
  • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch denkvermogen, bent zelf startend, communicatief vaardig en flexibel.
  • Je hebt ervaring opgedaan als financial en deze job is voor jou een mooie stap voorwaarts.
  • Je beschikt over HBO / wetenschappelijk werk- en denkniveau en brengt minimaal drie jaar professionele werkervaring mee.
  • Je hebt excellente kennis van Excel.
  • Aangezien wij samenwerken met veel nationale en internationale opdrachtgevers heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij jou?

InContext biedt een inspirerende werkomgeving. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met de zwaarte van de functie.

Enthousiast geworden?

Wij komen graag met je in contact om je te leren kennen. Mail je CV en motivatie naar d.leeman@employmentservices.nl en wij nemen snel contact met je op.

Heb je nog vragen over de functie, over InContext of je ontwikkelmogelijkheden? Neem dan contact op met Diederik Leeman van Employment Services

M: +31653832111
T: +31355435430
E: d.leeman@employmentservices.nl