Reboarding Kompas

Jouw poolster in het vormgeven van jouw future of work

Reboarding Compass

Iedere organisatie is op dit moment bezig met een vormgeving van beleid op hybride werken. Maar hoe ziet de future of work eruit binnen de context van jouw team, afdeling of organisatie?

Goed voorbereid terug naar kantoor

Als het gaat om de future of work heeft niemand alle antwoorden in pacht, ook wij niet. Wel geloven we dat nieuwe uitdagingen vragen om een nieuwe aanpak, niet om oude wijn in nieuwe zakken. Door middel van dialoog, reflectie en het benutten van kansen ontdek je wat werkt voor jouw team, zodat je goed voorbereid terug naar kantoor kan gaan.

Teamontwikkeling Leiderschap InContext Consultancy Group

Welke future of work past het best bij jouw
team, afdeling of organisatie?

 Het Reboarding Kompas helpt je om je gedachten op een rij te zetten, prioriteiten te stellen en met het in kaart brengen van vervolgstappen. Aan de hand van 16 korte vragen over 8 thema’s stellen we je in staat om kritisch te kijken naar de huidige en gewenste manier van werken binnen jouw team, afdeling of organisatie.

Door gebruik te maken van het Reboarding Kompas heb je direct inzicht in:

Huidige situatie

Waar je nu staat als organisatie, team of afdeling

Aandachtspunten

 Jullie top-3 aandachtspunten om de meest passende manier van werken in te richten

Vervolgstappen

 Hoe je een eerste stap kan zetten om aan de slag te gaan met deze aandachtspunten d.m.v. handige en direct toepasbare resources en tips per thema.

De 8 thema’s die bepalend zijn voor jouw future of work

En die aan bod komen in het Reboarding Kompas zijn:

  • Cohesie & verbinding
  • Onderlinge sfeer
  • Productiviteit
  • Motivatie
  • Hybride leiderschap
  • Weerstand
  • Helderheid
  • Benutten van kansen

Beantwoord de vragen

Beantwoord de 18 vragen in het Reboarding Kompas. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5-minuten. Aan de hand van de door jouw gegeven antwoorden worden de voor jouw team, afdeling of organisatie belangrijkste aandachtspunten berekend. 

Direct inzicht in jullie persoonlijke uitslag

Na het beantwoorden van de vragen en het invullen van je contactgegevens krijg je direct inzicht in de top-3 prioriteiten voor jouw team, afdeling of organisatie. Daarnaast ontvang je per prioriteit handige recources en praktische tips zodat je direct aan de slag kan met het thema.

What’s in it for us? 

Het helpen van mensen en teams die iets ten goede willen veranderen, dat is wat ons al meer dan 30 jaar drijft. Deze kennis delen wij ook graag met jou.

Gebruik maken van het Reboarding Kompas is kosteloos. Op basis van de door jouw gegeven antwoorden ontvang je op maat gesneden advies voor jouw team, afdeling of organisatie. In een aantal van deze adviezen zijn ook betaalde opties en oplossingen opgenomen. Wanneer je gebruik maakt van het Reboarding Kompas word je automatisch aangemeld op onze mailinglijst. Zo nu en dan ontvang je van ons een nieuwsbrief, waarvoor je je op ieder moment kan afmelden.

Incontext Consultancy