Sara Lutgerink

Over mij

‘Wat is ervoor nodig om verandering tot stand te brengen?’ en ‘Wat staat die verandering in de weg?’ Vaak staat of valt een verandering binnen een organisatie met het gedrag van de mensen. Uitzoeken waar negatief of niet-constructief gedrag vandaan komt en hoe positief en constructief gedrag kan worden gestimuleerd is waar ik organisaties graag bij help.

Ik geloof dat mensen een enorme ontwikkelcapaciteit hebben en dat individuele ontwikkeling een grote bijdrage kan leveren aan collectieve verandering in een organisatie. Mijn achtergrond in cognitieve psychologie komt van pas bij het identificeren van interne en externe factoren die het gedrag van mensen sturen. Het blootleggen en bespreekbaar maken van de belemmeringen die de verandering in de weg staan is een belangrijk deel van het werk dat mijn collega’s en ik voor onze klanten doen.

Mijn passie voor het geven van trainingen heb ik ontdekt toen ik voor de klas stond als debattrainer. Ik voel me geïnspireerd wanneer ik op persoonlijk niveau met mensen kan werken aan hun groei. Door hen te ondersteunen, aan te moedigen en uit te dagen, hoop ik hen te kunnen helpen met het doormaken van de ontwikkeling die zij en de organisatie nodig hebben om hun ambities te kunnen bereiken.

Merinde van de Ven

Meer over Sara

Mail mij via

Telefoon

Achtergrond

  • Bsc Liberal Arts & Sciences: Cognitive and Neurobiological Psychology

  • MSc Applied Cognitive Psychology (Cum Laude)