Stijn Thiecke

Over mij

Het leven begint buiten de comfortzone. Zo heb ik dat meerdere keren in mijn eigen leven ervaren. Uit je comfortzone stappen is zowel het engste als het meest verrijkende dat je kunt doen. De huidige tijd vraagt erom dat mensen en organisaties uit hun comfortzone stappen.

Voor mij, als consultant, facilitator bij veranderingen en trainer, is niets leuker dan klanten intensief en diepgaand te begeleiden om de gewenste stappen te zetten en vervolgens weer in verbinding te brengen met hun kernwaarden en strategie. Ik houd ervan om mensen te helpen groeien totdat zij de beste versie van zichzelf zijn geworden. Waarbij ze in eerste instantie verantwoordelijkheid nemen voor hun valkuilen, vervolgens doelen en resultaten bereiken waar ze alleen maar van konden dromen en dat ze tenslotte inzicht krijgen in wat zij nodig hebben om met succes de nodige veranderingen in organisatie te leiden. Wat wil je nog meer?

Bij InContext ontwikkelen we programma’s waarbij niet alleen aandacht besteed wordt aan de business, maar ook aan de mensen in de business en dat is precies waar mijn kracht ligt.

Stijn Thiecke

Meer over Stijn

Mail mij via

Telefoon

Achtergrond

  • Trainer, projectleider en manager –  Rabobank
  • Amsterdam Academy – Banking and Finance
  • Phoenix – post HBO professional communication

Ervaring

PwC, KPN, Leaseplan, KPMG, Damen, Pon, Rabobank, Roche