Serious Gaming Event

Serious games > serious results > serious impact

Op 1 juni organiseerde InContext een inspirerend en impactvol event dat volledig in het teken stond van serious gaming. Onze (internationale) klanten namen onze gasten mee in de resultaten die zij met serious games hebben behaald en vertelden wat de impact binnen hun organisaties is. 

Ook voor mij?
We horen het regelmatig: serious games, dat is toch voor jonge mensen en voor junior managers? Niets is echter minder waar! InContext heeft al 30 jaar ervaring met het ontwikkelen van impactvolle serious games die vol overgave door de gehele organisatie gespeeld kunnen worden. Van jong tot oud, van de nieuwste collega tot de algemeen directeur en van de werkvloer tot aan alle stafafdelingen.

Spelletje?
Serious gaming is geen ‘quick fix’ of eenvoudig vermaak. Het is onderdeel van een fundamenteel gesprek over de organisatie, wat er speelt, wat er in de weg ligt en wat te doen staat. Om wezenlijke veranderingen tot stand te brengen, op een inspirerende manier. Tijdens het Serious Gaming Event op 1 juni lieten wij alle mogelijkheden én de impact zien van bijvoorbeeld TeamUp, Fizzinity, LinkXs en Team Flow Index.

Naar aanleiding van het Event zijn wij met veel nieuwe en bestaande klanten aan het meedenken over oplossingen voor specifieke situaties en uitdagingen.

Het volgende Event staat in het teken van de High Performance Culture. Meer informatie? Op deze pagina vind je meer informatie en kun je je direct inschrijven!

InContext Event

Programma
Op 1 juni waren onze klanten vanaf 16.00 uur van harte welkom in Baarn, om 16.30 uur zijn we gestart met het programma. Verschillende organisaties lieten op inspirerende wijze zien hoe het inzetten van serious games hen heeft geholpen. Om het leiderschap te ontwikkelen, teams beter te laten samenwerken, cultuurverandering tot stand te brengen, collega’s elkaar beter te leren kennen en teamresultaten te versterken.

Tijdens het programma was er uitgebreid de gelegenheid om te netwerken. Wij hebben het event afgesloten met een heerlijk walking dinner van topklasse. En iedereen heeft na afloop van ons een mooie goody bag ontvangen vol inspiratie. Wij kijken met veel plezier terug op dit inspirerende en impactvolle Event.

Meer informatie?
Wil jij ook graag serious games inzetten voor jouw vraagstuk, maar wil je graag eens zien wat de mogelijkheden zijn of met ons van gedachten wisselen? Download dan hier de brochure of neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Het volgende Event
Het thema van het volgende Event is High Performance Culture, zeker in deze tijd zeer relevant. Wij hebben een prachtig en inspirerend programma samengesteld speciaal voor managers, bestuurders, directies en professionals op het gebied van Human Resources en Learning & Development. Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Laat het ons weten door hier je contactgegevens achter te laten of ons een e-mail te sturen, wij laten je dan zo spoedig mogelijk de datum en het programma weten.