Serious Gaming Event

Serious games > serious results > serious impact

Op 1 juni organiseert InContext een inspirerend en impactvol event dat volledig in het teken staat van serious gaming. Onze (internationale) klanten nemen je mee in de resultaten die zij met serious games hebben behaald en vertellen je graag wat de impact binnen hun organisaties is. Wil jij van hun ervaringen leren en kijken hoe jij zelf serious games kan inzetten? Schrijf je dan snel in!

Ook voor mij?
We horen het regelmatig: serious games, dat is toch voor jonge mensen en voor junior managers? Niets is echter minder waar! InContext heeft al 30 jaar ervaring met het ontwikkelen van impactvolle serious games die vol overgave door de gehele organisatie gespeeld kunnen worden. Van jong tot oud, van de nieuwste collega tot de algemeen directeur en van de werkvloer tot aan alle stafafdelingen.

Spelletje?
Serious gaming is geen ‘quick fix’ of eenvoudig vermaak. Het is onderdeel van een fundamenteel gesprek over de organisatie, wat er speelt, wat er in de weg ligt en wat te doen staat. Om wezenlijke veranderingen tot stand te brengen, op een inspirerende manier. Tijdens het Serious Gaming Event op 1 juni laten wij je graag alle mogelijkheden én de impact zien van bijvoorbeeld TeamUp, Fizzinity, LinkXs en Team Flow Index.

En kunnen wij tijdens of na het event meedenken over oplossingen voor jouw specifieke situatie of uitdagingen, dan doen wij dat uiteraard graag.

Programma
Op 1 juni ben je vanaf 16.00 uur van harte welkom in Baarn, we starten om 16.30 uur met het programma. Verschillende organisaties laten je op inspirerende wijze zien hoe het inzetten van serious games hen heeft geholpen. Om het leiderschap te ontwikkelen, teams beter te laten samenwerken, cultuurverandering tot stand te brengen, collega’s elkaar beter te leren kennen en teamresultaten te versterken.

Tijdens het programma is er uitgebreid de gelegenheid om te netwerken. Wij sluiten het event af met een heerlijk walking dinner van topklasse. En je ontvangt na afloop van ons een mooie goody bag vol inspiratie. Schrijf je snel in, wij kijken uit naar je komst.

Wil je graag iemand meenemen? Leuk, dat kan natuurlijk! Stuur ons de naam en het e-mail adres van jouw collega of introducé en wij zorgen voor de inschrijving.

Meer informatie?
Wil jij ook graag serious games inzetten voor jouw vraagstuk, maar wil je graag eens zien wat de mogelijkheden zijn of met ons van gedachten wisselen? Download dan hier de brochure of neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Serious Gaming Event

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Schrijf je snel in, je bent van harte welkom!

Nog 4 plekken vrij

Serious Gaming Event - InContext

Wij nodigen je van harte uit voor dit spetterende event.

  • Datum: 1 juni 2022
  • Tijd: 16.00 – 20.00 uur
  • Een inspirerende goody bag
  • Leer van ervaringen van grote (internationale) organisaties
Download hier de brochure

Serious Gaming Event

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijven?