Serious gaming en tools

Serious gaming & tools

Leren door ervaren

De serious games en tools van InContext zijn een leuke, competitieve en uitdagende aanvulling op persoonlijke- en organisatieontwikkeling. Aan de hand van herkenbare situaties worden deelnemers uitgedaagd te experimenteren, beslissingen te nemen en het effect daarvan direct te ervaren. Of het nu gaat om thema’s als hybride werken, learning culture, communicatie of samenwerking, de business games en tools van InContext faciliteren een dialoog tussen deelnemers en geven inzicht in concrete vernieuwingen en verbeteringen voor de dagelijkse praktijk.

Met onze business games en tools zorgen wij voor impact, plezier en een blijvende (team) ervaring. Deelnemers worden uitgedaagd buiten hun comfortzone te treden en effecten te ervaren op individueel-, team- en afdelingsniveau.

Toegevoegde waarde van serious gaming

|>  Grenzen tussen afdelingen verdwijnen als sneeuw voor de zon
|>  Overbrug het dilemma tussen ‘ongoing’ business en innovatie
|>  Verwijder de scheidslijn tussen theorie en praktijk
|>  Ontrafel met elkaar complexe uitdagingen en situaties
|>  Creëer een fris en nieuw perspectief, voor iedereen
|>  Versterk de interne samenhang en werk betekenisvol samen

Benieuwd naar wat onze business games en tools voor jouw organisatie kunnen betekenen? Download dan hier de brochure met uitgebreide informatie over de impact en resultaten van serious gaming. Of neem vrijblijvend contact met ons op, wij beantwoorden graag je vragen en denken met je mee over de mogelijkheden. Wij verzorgen ook graag een gratis demo om jou de kracht van serious gaming voor jouw organisatie te laten ervaren.