Online Seminar

Inspireer jouw team(s) om een vernieuwende aanpak te kiezen voor het oplossen van complexe uitdagingen.

In dit online seminar laat Arnoud Franken, Senior Consultant Strategy & Change, zien hoe je jouw team(s) kunt inspireren en bewegen om de omslag naar een vernieuwende aanpak met plezier te maken en daardoor succesvol kunt blijven in een onzekere en snel veranderende wereld.

De vraagstukken waarmee leiderschaps- of transformatieteams vandaag de dag kampen zijn complex en zitten vol onzekerheden. Het tijdige oplossen van deze vraagstukken is cruciaal voor het langdurig succes en voortbestaan van jouw organisatie. De uitdagingen die door
jouw team(s) worden ervaren zijn echter onvergelijkbaar met de wereld van één, vijf of tien
jaar geleden. Teamleden kunnen daardoor steeds minder vaak teruggrijpen op ervaringen uit het verleden en snel doorpakken, wat angst inboezemt en transformatie tot stilstand kan
brengen. In dit seminar gaan we in op hoe je jouw team kunt begeleiden in het aangaan van en omgaan met deze uitdagingen.

Het online seminar is gratis beschikbaar. Ga via de onderstaande knop naar de contactpagina, laat weten dat je graag de link zou ontvangen en dan sturen wij hem z.s.m naar je op!

In dit seminar leer je wat het vraagt om:

  • De weerstand binnen je team tegen het onbekende te overwinnen.
  • Het ontwikkelen van nieuwe manieren van denken en werken door je team te stimuleren.
  • Je team nader tot elkaar te brengen.
  • Succesvol leiding te geven aan je team in een onbekende wereld.

Meer uit jouw team halen?

Bekijk onze blogs en leer meer over het opbouwen, onderhouden en optimaliseren van jouw team!