Online Seminar

Inspireer jouw team(s) om een vernieuwende aanpak te kiezen voor het oplossen van complexe uitdagingen.

In dit online seminar laat Arnoud Franken, Senior Consultant Strategy & Change, zien hoe je jouw team(s) kunt inspireren en bewegen om de omslag naar een vernieuwende aanpak met plezier te maken en daardoor succesvol kunt blijven in een onzekere en snel veranderende wereld.

De vraagstukken waarmee leiderschaps- of transformatieteams vandaag de dag kampen zijn complex en zitten vol onzekerheden. Het tijdig oplossen van deze vraagstukken is cruciaal voor het langdurig succes en voortbestaan van jouw organisatie.

Uitdagingen die door jouw team(s) worden ervaren zijn echter onvergelijkbaar met de wereld van één, vijf of tien jaar geleden. Teamleden kunnen daardoor steeds minder vaak teruggrijpen op ervaringen uit het verleden en snel doorpakken, wat angst inboezemt en transformatie tot stilstand kan brengen. In dit seminar gaan we in op hoe je jouw team kunt begeleiden in het aangaan van en omgaan met deze uitdagingen.

Het online seminar is gratis beschikbaar. Vul onderstaand jouw contactgegevens in en je kunt het seminar direct bekijken. Je ontvangt de link ook via e-mail om op een ander moment het seminar te kunnen bekijken of door te sturen naar een collega. Heb je na het bekijken van het seminar nog vragen of kunnen wij met je meedenken over oplossingen voor uitdagingen die jij in jouw organisatie ervaart? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag. 

 

Seminar 'Leiden van teams'

"*" geeft vereiste velden aan

Seminar bekijken?*
Online Seminar

In dit seminar leer je wat het vraagt om:

  • De weerstand binnen je team tegen het onbekende te overwinnen.
  • Het ontwikkelen van nieuwe manieren van denken en werken door je team te stimuleren.
  • Je team nader tot elkaar te brengen.
  • Succesvol leiding te geven aan je team in een onbekende wereld.

Meer uit jouw team halen?

Bekijk onze blogs en leer meer over het opbouwen, onderhouden en optimaliseren van jouw team!