Procesbegeleiding

Procesbegeleiding en dagvoorzitterschap van InContext

De procesbegeleiders van InContext faciliteren alle mogelijke bijeenkomsten, workshops, events en sessies. Zij helpen je om daarmee duurzaam impact te maken. Een procesbegeleider of dagvoorzitter, bij grotere bijeenkomsten, helpt je om een effectief en energiek programma te ontwerpen. Dit in samenspraak met alle betrokkenen. Programma’s worden niet alleen ontworpen om doelen te bereiken en de verbinding te versterken, maar ook voor interactie, creativiteit en plezier. Hiervoor hebben we een grote voorraad aan tools en spellen, maar voor grotere bijeenkomsten ontwerpen we zelfs maatwerk spellen en simulaties met verrassende resultaten.

Dankzij een procesbegeleider kunnen leiders zich volledig richten op de inhoud. De facilitator let op timing, structuur en samenhang, maar zorgt er ook voor dat iedereen aan het woord komt.

Uitkomsten en beslissingen worden verhelderd en samengevat. Een procesbegeleider is altijd klaar om met het onverwachte om te gaan: escalaties, conflicten en verstoringen worden zorgvuldig opgelost of begeleid, zonder de oorspronkelijke doelen en het programma uit het oog te verliezen. Of het nu gaat om een nieuwe strategie, het nemen van moeilijke beslissingen, een kick-off van het nieuwe sales-seizoen, een onboarding programma of een teambuildingsactiviteit, InContext procesbegeleiders staan klaar om jou te helpen het verschil te maken.

Kunnen wij jou helpen bij een volgende vergadering, workshop, event of offsite? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.