Meetings & Workshops

Facilitatie van meetings en workshops

Respect, vertrouwen, gehoord worden, het voeren van het echte gesprek, verbinding in een team, knelpunten aanpakken, elkaar op een andere manier leren kennen, inzichten delen, een nieuwe ervaring creëren, overeenkomst bereiken en eindigen met genoeg zelfvertrouwen en motivatie om de volgende stappen te  zetten.

Dit zijn slechts een paar ingrediënten om tot een geslaagde workshop of andere belangrijke bijeenkomst te komen. Het is niet altijd makkelijk om de goede snaar te raken, iedereen betrokken te krijgen, balans te vinden tussen inhoud en fun en dan ook nog eens het gewenste resultaat te behalen. InContext is gespecialiseerd in het ontwikkelen en begeleiden van meetings en workshops. Vooral leiders halen voordeel uit een gefaciliteerde sessie omdat zij zich zo volledig kunnen richten op de inhoud van de meeting.

Kader en ontwerp

Een duidelijk kader en design is belangrijk voor een goede meeting. Dit start met een blanco pagina. InContext facilitatoren spreken met belangrijke stakeholders om hun perspectief, inzichten, doelen, zorgen en verwachtingen boven tafel te krijgen. Aan de hand van deze inzichten wordt een concept programma opgesteld. Zodra het programma akkoord is worden de werkmethodes op elkaar afgestemd om het gewenste proces en resultaat te kunnen realiseren.

Gamification

Gamification is één van de specialiteiten van InContext. Een bijeenkomst wordt tot leven gebracht door het integreren van innovatieve, interactieve, betekenisvolle en leuke elementen. Wij hebben kant en klare business games en simulaties liggen, maar maken deze ook op maat zodat de games en simulaties helemaal aansluiten op jouw specifieke wensen.

Facilitatie

Het aantal benodigde facilitatoren wordt bepaald aan de hand van het aantal deelnemers. Onze facilitatoren zijn experts op het gebied van groepsdynamiek en conflictbemiddeling. We zijn zakelijk, vriendelijk en flexibel.

Het maakt niet uit hoe groot de groep is, hoelang de sessie duurt of dat een bijeenkomst virtueel of live is. InContext helpt graag bij het soepel laten verlopen van jouw bijeenkomst zodat je iets kunt betekenen, waarde kunt toevoegen en vooruit kunt kijken.