Marga Voskuilen

Over mij

Als boekhouder geniet ik van vele jaren administratieve werkervaring en leer ik iedere dag iets nieuws erbij. Daarbij krijg ik energie van een fijne samenwerking, afwisseling en een allround takenpakket. Vertrouwen, verantwoordelijkheid en duidelijkheid zijn kernwoorden waar ik mij helemaal in kan vinden. Op werkgebied omschrijf ik mezelf als een natuurlijk persoon die iets weet van verlies en winst.

Om te mogen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van InContext en daarmee dingen ten goede te veranderen bij diverse mooie bedrijven van over de hele wereld maakt mij enorm blij. In mijn rol als administrateur ondersteun ik deze ontwikkeling en zorg ik voor structuur, helderheid en overzicht zodat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. Met veel plezier zorg ik samen met de andere financiële mensen binnen InContext dat de administratie op orde is.

Mensen omschrijven mij als ondernemend, actief, gezellig en vrolijk. Ik bied vaak een luisterend oor. Wat doe ik in mijn vrije tijd? Muziek luisteren, reizen, vakantie vieren, boeken lezen, uit eten gaan, borrelen, koken, fietsen, puzzelen, yoga beoefenen en wandelen in de natuur. Mijn twee kinderen zijn mijn grootste geluk. En mijn hondje geeft me enorm veel plezier.

Het voelt voor mij alsof ik bij InContext eindelijk geland ben op een plek waar ik al mijn kwaliteiten en interesses kan inzetten.

Merinde van de Ven

Meer over Marga

Mail mij via

Telefoon

Ervaring

  • Bres Advocaten
  • Raad voor Rechtsbijstand
  • ADAMA Northern Europe
  • RIVM
  • HISWA-RECRON
  • Dr. Oetker Nederland