Lianne van Andel

Over mij

Observeren van gedrag, hier patronen in herkennen en samen kijken naar hoe het beter kan, daar ben ik nieuwsgierig naar. Waarom doen mensen wat zij doen en welke rol speelt de omgeving hierin? En hoe kunnen we er samen voor zorgen dat ineffectief gedrag omgezet wordt naar waardevol gedrag?

Met deze interesse heb ik mijn studie binnen de sociale wetenschappen doorlopen en deze vormt tot op de dag van vandaag de essentie van wat mij drijft in mijn werk. Vanuit mijn HR-achtergrond binnen diverse organisaties heb ik gezien en ervaren hoe een werkomgeving impact heeft op haar medewerkers, en daarmee de bedrijfsresultaten. Ik haal mijn energie uit vooruitgang en focus mij daarom op positieve (gedrags)verandering, zien dat anderen zich ontwikkelen, hun doelen bereiken en het samen bouwen naar mooie resultaten. Niet alleen op individueel niveau, maar ook binnen een team en de organisatie als geheel.

Om dat te bereiken benader ik complexe vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken en betrek ik alle stakeholders om de feiten op tafel te krijgen. Mijn overtuiging is namelijk dat draagvlak en daarmee de echte meerwaarde en de grootste successen van verandering alleen ontstaan door een actieve samenwerking tussen alle betrokken partijen.

Binnen InContext houd ik mij bezig met cultuurverandering en team- en leiderschapsontwikkeling. Hierbij zoek ik de verbinding vanuit mijn open, eerlijke en directe benadering, maar ook humor en plezier in de samenwerking staan voor mij hoog in het vaandel. Vanuit mijn natuurlijke observatiedrang start ik graag met het goed bekijken en onderzoeken van een situatie, maar zodra er actie nodig is en er puzzels op te lossen zijn, word ik enthousiast en wil ik door tot we samen het gewenste resultaat bereikt hebben.

Lianne van Andel

Meer over Lianne

Mail mij via

Telefoon

Achtergrond

  • BSc, Algemene Sociale Wetenschappen
  • MSc, Sociologie

Ervaring

Rivas Zorggroep, OGD ICT-diensten, Jumbo Supermarkten, IT -Staffing, Newstyle, Belastingdienst, SBOH, FGH Bank, Beatrix Theater, Stater en Monsoon Accessorize