Vacature: Learning & Development
Consultant

Doorbraken en blijvende veranderingen bij onze (internationale) opdrachtgevers realiseren

Leave your mark
Bij InContext geloven wij dat verbinding met en tussen medewerkers de sleutel tot succes is en dat deze verbinding innovatie en co-creatie bevordert. Dit vraagt om een andere aanpak. Wij helpen organisaties in deze snel veranderende tijd tot volle bloei te komen.

Met innovatieve werkwijzen, energie, inspiratie en frisse nieuwe ideeën dragen wij bij aan het creëren van waarde. Voor de organisatie, de medewerkers en hun maatschappelijke en zakelijke omgeving.

De Waarden van InContext

Learning & Development
InContext Learning & Development is gericht op het ontwikkelen van leerprogramma’s en interventies rond thema’s als strategie-implementatie, cultuurverandering en (persoonlijke) leiderschapsontwikkeling en levert daarmee één van de belangrijkste diensten van onze organisatie.

Wil jij een wezenlijke bijdrage leveren?
Bij InContext krijg je alle ruimte om jouw talent als consultant te ontdekken en verder te ontwikkelen. Vanaf het eerste moment draag je samen met je collega’s bij aan het realiseren van doorbraken en blijvende veranderingen voor opdrachtgevers.

Wij zijn daarom niet op zoek naar de eerste de beste! Wil jij de beste in jouw vakgebied worden en ben je gedreven, ambitieus en creatief? Dan ben je bij InContext aan het juiste adres.

Hoe ziet jouw dagelijkse werk eruit?
Als medior consultant werk je individueel en samen met collega’s aan verander-, leiderschaps- en teamontwikkeltrajecten bij (internationale) klanten. Je bouwt daarmee je eigen ervaring en expertise verder uit terwijl je resultaten boekt die jouw klanten niet voor mogelijk hadden gehouden.

Het werk is geen dag hetzelfde. Zo ga je bijvoorbeeld de ene dag met een collega naar een klant, om de vraag achter de vraag te ontdekken: is het een heidag die nodig is, of zit er iets onder wat (eerst) aangepakt moet worden? Je verzorgt vervolgens, na brainstormsessies met collega’s, van begin tot eind de ontwikkeling van het programma, waarin je een vertaalslag maakt van de klantvraag naar het leerprogramma en de juiste leermaterialen. Een volgende dag sta je met een collega voor een groep jonge leiders voor de uitvoering van een opmaakt gemaakt leiderschapsprogramma. Met jouw creativiteit, nieuwsgierigheid en analytische blik draag je vanaf dag één direct bij aan de vraagstukken van de klant.

Wie ben jij?

 • Je hebt een natuurlijke interesse in mensen en organisaties en bent altijd op zoek naar de beste oplossingen om bij onze opdrachtgevers het verschil te maken.
 • Je hebt ervaring in het bedenken, ontwikkelen en faciliteren van innovatieve interventies ten behoeve van leertrajecten en gedragsverandering in organisaties. Daarnaast heb je ervaring met het faciliteren van bijeenkomsten en geven van trainingen.
 • Je beschikt over wetenschappelijk werk- en denkniveau en brengt minimaal 3 jaar relevante werkervaring mee.
 • Onze kernwaarden integriteit, resultaatgerichtheid, plezier, f*ck mediocrity en fair deal sluiten naadloos aan bij hoe jij in het leven wilt staan. Dat wij altijd voor het hoogst haalbare gaan en extra waarde willen toevoegen, brengt in jou het beste naar boven.
 • Je bent creatief, hebt een sterk ontwikkeld analytisch denkvermogen, bent communicatief sterk en kunt in concepten denken.
 • Je hebt een academische opleiding in bijvoorbeeld onderwijskunde, pedagogiek, bedrijfskunde, HR, organisatiewetenschappen of psychologie.
 • Omdat wij samenwerken met veel internationale opdrachtgevers ben je bereid om meerdaagse programma’s in het buitenland te verzorgen. Natuurlijk beschik je daarom, naast de Nederlandse taal, over een uitstekende beheersing van de Engelse taal.

  Wat bieden wij jou?

  • Een super uitdagende en creatieve werkomgeving, met de leukste collega’s en inspirerende opdrachten in binnen- en buitenland.
  • Maandelijkse inspiratiesessies, kennisontwikkeling, training-on-the-job en coaching waarmee je je razendsnel verder ontwikkelt. Je krijgt hierdoor ook steeds meer verantwoordelijkheden en zwaardere opdrachten die voor extra versnelling zorgen.
  • Wisselende opdrachten die steeds nieuwe leermomenten met zich meebrengen en jou uitdagen om creatieve en innovatieve mogelijkheden te creëren.
  • Een uitdagende en inspirerende baan waarbij een 4-daagse werkweek tot de mogelijkheden behoort.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals extra vakantiedagen, een MacBook, een iPhone en natuurlijk een leaseauto.

  Enthousiast geworden?
  Wij komen graag met je in contact om je te leren kennen. Mail je CV en motivatie naar work@incontext.nl en wij nemen snel contact met je op.

  Heb je nog vragen over de functie, over InContext of je ontwikkelmogelijkheden? Neem dan contact op met ons via 035 – 628 68 48. Wij horen graag van je!