Karin Vrij

Over mij

Binnen InContext sta ik bekend om mijn conceptuele vaardigheden en creativiteit; vaardigheden die ik samen met mijn team inzet om invloedrijke business simulaties te ontwikkelen. Deze simulaties gaan over de context van onze klanten, de (strategische) uitdagingen waar zij voor staan en de taal die medewerkers spreken.

Met mijn technische business-achtergrond ben ik op mijn best als ik zakelijke vraagstukken mag vertalen naar een game-ervaring die niet snel vergeten zal worden. Wanneer ik projecten leid of interventies ontwikkel, merken mijn klanten al snel dat ik gepassioneerd ben, snel tot de kern kom en met veel plezier werk.

Naast het ontwikkelen en faciliteren van business games en simulaties, coach en train ik leiders in development programma’s. Het geeft mij veel energie om met organisaties te werken die investeren in hun mensen om zo het vermogen van werknemers volledig te benutten.

Ik werk voor InContext omdat ik net zo ambitieus ben als de organisatie. Samen werken we hard om een positieve impact te hebben op organisaties waarvoor we werken. Prima is voor mij niet goed genoeg. Elke dag laat ik me inspireren door collega’s die altijd een stap verder gaan om organisaties succesvoller te maken en daarmee mensen op een plezierige manier innovatiever laten denken. 

Karin Vrij

Meer over Karin

Mail mij via

Telefoon

Achtergrond

  • Marketing & Sales coördinator voor de innovatieve oplossing myCoachconnect, InContext
  • Projectmanager bij de ontwikkeling van medische innovaties met een business case, UMC Utrecht
  • MSc, Science and Business & Innovation management, Universiteit van Utrecht (cum laude)

Ervaring

Damen Shipyards, GlaxoSmithKline, Accell Group, ING, Interxion, Mammoet