Jeroen van Berkom

Over mij

De combinatie van ruim vijftien jaar managementervaring en evenzoveel jaren als consultant stelt mij in staat om organisaties, de businessdilemma’s en noodzakelijke veranderingen snel te doorgronden.

Opdrachtgevers, deelnemers en collega’s omschrijven mij vaak als een consultant die zich voor de volle 100 procent inzet om de klant en de organisatie van a tot z te begrijpen.

Door gesprekken te voeren en vooral te luisteren in alle lagen van de organisatie en dit te combineren met mijn ervaring als leider en begrip van de business ben ik in staat om de dilemma’s die zich voordoen te duiden en creëer ik overzicht van het gehele speelveld van de organisatie.

Mijn voornaamste drijfveer is het duurzaam optimaliseren van de bedrijfsprestaties door het ontwikkelen en faciliteren van veranderprocessen of programma’s voor de ontwikkeling van teams en leiderschap. In de uitvoering van mijn werk maak ik graag echt contact, daag ik deelnemers uit, creëer ik verbinding en een veilige omgeving om in te leren. Daarbij is de factor fun voor mij ook belangrijk.

De missie van InContext om het verschil te willen maken past goed bij mij. Ik ben pas tevreden als deelnemers mij vertellen dat de interventie hun leven veranderde, in positieve zin en blijvend.

Jeroen van Berkom

Meer over Jeroen

Mail mij via

Telefoon

Achtergrond

  • CEDEP Executive Education
  • BA International Hospitality Management, Den Haag

Ervaring

Pon Corporate en verschillende werkmaatschappijen in USA en Asia pacific, Novartis (Zwitersland, US, India), ASML (Nederland en Korea), Interxion (Europa), KPMG, Mammoet (Europa), Panalpina (Zwitserland, USA), Kuehne + Nagel (Canada, Dubai), Boskalis (wereldwijd), The Harbour group of Companies (Caribbean), Fugro en Heerema.