Ida-Jacoba de Vries

Over mij

Mijn levensmotto en passie kunnen worden samengevat in de zin: “Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf.” Waar voor “jezelf” ingevuld kan worden als individu, een team en een organisatie.  Het “mooiste” staat voor meest optimale versie van jezelf, en dat je elk op punt in deze ontwikkelreis iets mooi, unieks en talentvols te bieden hebt. “Worden” impliceert actie en een proces, terwijl “jezelf zijn” staat voor authenticiteit. Het geheel beschrijft voor mij een oneindige ontwikkeling, een doel en positieve verandering.

 

Ik herken mijn levensmotto in de waarden van InContext. Samen met mijn collega’s blijvende positieve impact maken, dat is waarom ik bij InContext werk.

Ik heb een achtergrond als chemisch technoloog. Ik heb 15 jaar gewerkt in verschillende fabrieken in de chemische en voedsel-industrie. De (change) ervaring die ik hier heb opgedaan, neem ik mee als consultant en maakt dat ik kan aansluiten bij de praktijk van onze deelnemers.

Daarnaast zet ik sensitiviteit en intuïtie in. Ik observeer en voel wat er speelt, zowel wat zichtbaar als onzichtbaar is. Ik stel vragen omdat ik nieuwsgierig ben naar het waarom en de drijfveren achter het gedrag van organisaties en mensen. Met mijn conceptueel en analytisch vermogen kan ik deze inzichten vertalen naar een strategie en plan van aanpak. Ik ben betrokken bij de mensen en het resultaat, en ik breng enthousiasme en energie in alles wat ik doe.

In mijn vrije tijd ben ik actief en geniet ik van sporten zoals wandelen, hardlopen, roeien en yoga. Reizen is een andere passie, waarbij ik wandelen combineer met het ontdekken van nieuwe culturen en genieten van de natuur.

Merinde van de Ven

Meer over Ida-Jacoba

Achtergrond