Event ‘High-performance cultuur’ 

High-performance cultuur: schrijf je snel in voor het event

Op 20 april 2023 organiseert InContext een inspirerend en impactvol event dat volledig in het teken staat van de High-performance cultuur. Tijdens het event doe je op inspirerende wijze nieuwe inzichten en ervaringen op om ook in jouw organisatie een High-performance cultuur tot stand te brengen. 

Ook voor mij?
Iedere organisatie kan een ‘high performer’ worden. Maar hoe realiseer je dat en hoe werk je daar naartoe? InContext heeft ruim 30 jaar ervaring met het ontwikkelen van organisaties en het tot stand brengen van een High-performance cultuur. De inzichten die wij daarin hebben opgedaan, delen wij graag met je. Het Event is interessant voor zowel lijnmanagers, directies en MT-leden als voor HR-professionals en andere stafmedewerkers.

Hoe hoog ligt de lat?
High-performance organisaties hebben een heldere visie die duidelijkheid schept over de identiteit, het bestaansrecht en de ‘why’ van de organisatie. Het vormt ook het fundament voor een sterke cultuur en de organisatie als geheel. Of een bedrijf daadwerkelijk kan uitgroeien tot een high-performance organisatie wordt bepaald door mensen. Door het leiderschap en door medewerkers die zich gedragen op een manier die in lijn is met het behalen van een maximaal resultaat voor de organisatie als geheel. Al deze thema’s komen tijdens het Event uitgebreid aan de orde.

Programma
Op donderdag 20 april ben je vanaf 15.00 uur van harte welkom in Baarn, om 15.30 uur starten wij met het programma. In verschillende deelsessies doe je inspiratie op om ook binnen jouw eigen organisatie een High-performance cultuur te realiseren.

Tijdens het programma is er uitgebreid de gelegenheid om te netwerken. En we sluiten de middag af met een heerlijk walking dinner van topklasse. Na afloop ontvang je van ons een mooie goody bag vol inspiratie.

Meer informatie?
Wil jij al voor het Event eerste stappen zetten binnen jouw organisatie of wil je eens vrijblijvend met ons van gedachten wisselen? Download dan ons e-book over cultuurverandering of neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Schrijf je direct in!

High-performance Culture Event

High-performance Culture Event

Op 20 april ben je vanaf 15.00 uur van harte welkom. Tijdens verschillende deelsessies doe je inzichten en ervaringen op die jou helpen om een high performance cultuur binnen jouw eigen organisatie te ontwikkelen. Met veel praktijkvoorbeelden, handvatten en ervaringen van andere organisaties.

High-performance Culture Event

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijven?