Cultuurevent

Verfrissen, veranderen, versterken 

Cultuurevent: schrijf je snel in!

Op 20 april organiseren wij een inspirerend en impactvol event in Baarn dat volledig in het teken staat van cultuur. Tijdens het event doe je op inspirerende wijze nieuwe inzichten en ervaringen op om ook in jouw organisatie toe te passen.

Waarom nu?
Het is niet te missen, overal waar we kijken zien we personeelstekorten. Veel organisaties worstelen sinds de uitbraak van corona met het vinden van de juiste manier van samenwerken. Uitdagingen rondom bedrijfscultuur en sociale veiligheid spelen een grotere rol dan voorheen. Dit is het moment voor het management om actie te ondernemen en te werken aan een positieve bedrijfscultuur doormiddel van fun, flow en samenwerking die innovatie stimuleert.

What’s in it for you?

  • Inzicht in wat organisatiecultuur precies is en hoe dit zich uit in jouw organisatie
  • Een concreet 5-stappenplan (succesformule) om zelf aan de slag te gaan met het verfrissen, versterken en/of veranderen van cultuur in jouw organisatie
  • Inzicht in de do’s en don’ts van cultuurverandering
  • Inzicht in praktische tools om cultuurverandering aan te pakken en te versnellen
  • Een netwerk van peers in HR, P&O en L&D professionals

Aan de slag met cultuur 
In het verleden werd cultuur gezien als iets mysterieus en abstracts. Voor veel organisaties is dit een obstakel bij het duurzaam veranderen en verfrissen van hun cultuur. Maar cultuur is niet zo complex als vaak gedacht wordt. Eenvoudig gezegd is cultuur het gedrag van mensen in de organisatie. Als je cultuur op die manier bekijkt, is het iets tastbaars dat waargenomen kan worden en daardoor eenvoudiger te veranderen.

Ook voor onze organisatie?
Iedere organisatie kan eenvoudig aan de slag gaan met het verfrissen en versterken van hun organisatiecultuur. Maar hoe doe je dat en hoe werk je daar naartoe? InContext heeft meer dan 30 jaar ervaring in het verder ontwikkelen van organisaties en het creëren van een cultuur die optimaal bijdraagt aan de bedrijfsresultaten. We delen graag onze inzichten met jou. Dit evenement is interessant voor lijnmanagers, directeuren, MT-leden, HR-professionals en andere stafmedewerkers.

Programma
Op donderdag 20 april ben je vanaf 15.30 uur van harte welkom in Baarn, om 16.00 uur starten wij met het programma. In verschillende deelsessies doe je inspiratie op om ook binnen jouw eigen organisatie toe te passen.

Tijdens het programma is er uitgebreid de gelegenheid om te netwerken. En we sluiten de middag af met een heerlijk walking dinner.

Meer informatie?
Wil jij al voor het Event eerste stappen zetten binnen jouw organisatie of wil je eens vrijblijvend met ons van gedachten wisselen? Download dan ons e-book over cultuurverandering of neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Schrijf je direct in!

High-performance Culture Event