Vacature: Executive assistant

Waarom werken bij InContext?

Deze vacature is inmiddels vervuld, maar zoek jij een baan binnen ons supportteam? Kijk dan eens bij onze andere vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Wij horen graag van je.

De Waarden van InContext

Wil jij een wezenlijke bijdrage leveren?

Bij InContext krijg je alle ruimte om jouw talenten verder te ontwikkelen. Met jouw commerciële blik weet jij presentaties en voorstellen zo aan te scherpen dat jouw collega’s altijd succesvol zijn bij onze klanten. Je rust niet voor de offertes naar klanten tekstueel en grammaticaal perfect zijn, dit is immers hét visitekaartje van InContext. Jouw passie voor mens en organisatie zien wij dagelijks terug in de ondersteuning van de directie en consultants. Jij maakt vanaf dag één het verschil door de manier waarop jij zorgdraagt voor klant en collega. Proactief, met een glimlach en altijd professioneel.

Wij zijn niet op zoek naar de eerste de beste! Heb jij oog voor detail en wil jij net dat stapje extra zetten om jouw collega’s te kunnen helpen bij het realiseren van impactvolle veranderingen? Dan ben je bij InContext aan het juiste adres.

 

Hoe ziet jouw dagelijkse werk eruit?

Als executive assistant werk je nauw samen met beide directeuren. Je maakt onderdeel uit van het supportteam bestaande uit onze finance manager, administrateur, office manager en collega op de projectdesk.

Jouw dagen zijn nooit saai. Zo schakel je feilloos tussen het visueel perfectioneren en tekstueel aanscherpen van een presentatie voor een klant, naar het controleren van een offerte of voorstel. Daarnaast ondersteun je beide directeuren in hun werkzaamheden voor klanten, beheer je hun agenda’s en ben je veelvuldig in contact met opdrachtgevers, collega’s, leveranciers en business partners voor afstemming.

Als je enthousiast wordt van afwisseling, dienstverlening op een hoog niveau en je graag meerdere ballen tegelijk in de lucht houdt, dan is deze functie je op het lijf geschreven!

 

Wie ben jij?

  • HBO of WO opgeleid;
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie of aantoonbare geschiktheid met een hoge mate van ambitie waarbij je je met coaching verder kunt ontwikkelen;
  • Je bent sociaal, proactief en hebt een dienstverlenende houding;
  • Je hebt oog voor detail, bent een planningstalent, stressbestendig, kunt overzicht bewaren en durft verantwoordelijkheid te nemen;
  • Je hebt affiniteit met de consultancy branche;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

  • Een super uitdagende en creatieve werkomgeving, met de leukste collega’s.
  • Een uitdagende en inspirerende parttime baan waarbij een 4-daagse werkweek de voorkeur heeft.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden?

Wij komen graag met je in contact om je te leren kennen. Mail je CV en motivatie naar work@incontext.nl en wij nemen snel contact met je op.

Heb je nog vragen over de functie, over InContext of je ontwikkelmogelijkheden? Neem dan contact op met ons via 035 – 628 68 48. Wij horen graag van je!