E-book – Cultuurverandering

Cultuurverandering is essentieel. Welke stappen gaat jouw bedrijf nemen?

Snelle ontwikkelingen in de maatschappij en technologie vragen om nieuwe businessmodellen. Daarbij is aandacht voor de organisatiecultuur essentieel. Dit e-book bevat een vernieuwend stappenplan voor cultuurverandering die simpel én praktisch is.

Cultuur is voor elke organisatie essentieel. Hoe gaan mensen met elkaar om? En met klanten? Welke keuzes maken zij of juist niet? Welke ongeschreven regels bestaan er en hoe worden deze gehandhaafd? Dit is allemaal cultuur. En dat is weer van invloed op de voor de organisatie wezenlijke dingen zoals (team)prestaties, medewerkerstevredenheid, tevredenheid van klanten, kosten, omzet en winst.

“Dit e-book was echt een eye-opener voor mij. Ik begrijp nu het begrip ‘cultuur’ beter en kan daardoor de eerste stappen zetten om deze binnen mijn bedrijf te veranderen. Ik zag daar na de coronapandemie enorm tegenop, maar het geeft mijn managementteam nu de handvatten om daar mee aan de slag te gaan!”

Cultuur is enorm bepalend voor het succes van elke organisatie en hoort daarmee een topprioriteit te zijn voor elke leider. Download daarom nu gratis het e-book met vijf concrete stappen om de cultuurverandering binnen jouw team of organisatie in gang te zetten.

 

 

|>  Zelf aan de slag?

Wij delen het e-book graag met je. Vul hier je contactgegevens in, je ontvangt het e-book dan direct als download.

E-book - De 5 stappen van cultuurverandering

E-book 'De 5 stappen van cultuurverandering'

"*" geeft vereiste velden aan

Privacybeleid

Wij respecteren jouw privacy. Lees hier hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan.

Meer uit jouw team halen?

Bekijk onze blogs en leer meer over het opbouwen, onderhouden en optimaliseren van jouw team!