Dennis Bastiaenen

Over mij

Van jongs af aan heb ik geleerd om rekening te houden met anderen. Ik maak gemakkelijk verbinding met mensen, ben geïnteresseerd in waar zij vandaan komen, en wil begrijpen waarom zij zich gedragen zoals zij dat doen. Hierdoor durven mensen zich bij mij gemakkelijk open en kwetsbaar op te stellen en dat maakt dat ik goed kan inschatten wat anderen nodig hebben. Dit komt in mijn werk als consultant –op het gebied van leiderschaps- en teamontwikkeling– goed van pas en is een mooi startpunt in de begeleiding van een verander- of ontwikkeltraject.

Collega’s beschrijven mij als bescheiden, betrokken, tactvol en een echte teamspeler. In eerste instantie onderzoek en observeer ik vooral, om vervolgens mijn mening te kunnen geven op basis van wat ik heb gezien. Het competitieve element ga ik daarbij zeker niet uit de weg: ik houd namelijk ook gewoon van winnen! Anderen succesvol maken is datgene wat winnen zo leuk maakt en daarbij mag het nooit ten koste gaan van een ander. Ik ben trouw en heb een eindeloos vertrouwen in de mens.

Ik geloof in de kracht van jezelf blijven ontwikkelen door te leren. Dat wij met InContext organisaties, teams en individuen hiermee mogen helpen vind ik gaaf en dit geeft mij energie. Wanneer ik met individuen of groepen aan de slag ga, zal dit altijd gepaard gaan met de nodige humor.

Dennis Bastiaenen

Meer over Dennis

Mail mij via

Telefoon

Achtergrond

  • BSc en MSc Bedrijfskunde

Ervaring

Randstad, ProRail, ASML, KPMG