Demo Serious Game(s)

Plan hier jouw vrijblijvende en persoonlijke demo

Serious gaming is een krachtig middel om échte verandering tot stand te brengen. En dat op een inspirerende, interactieve en vooral ook leuke manier. Jouw teams en medewerkers doen spelenderwijs waardevolle ervaringen op en kunnen in een veilige omgeving oefenen met nieuw gedrag en daar direct het gevolg van zien. 

“De tijd vloog voorbij. Het voelde alsof we nog maar net waren begonnen, terwijl het uur al voorbij was!”

Impact
Serious games zijn leuk om te spelen, zorgen voor een ontspannen setting en geven energie. Dit roept automatisch een actieve houding op waardoor iedereen op een natuurlijke manier participeert, met de game én met elkaar.

“In korte tijd werden al mijn teams super fanatiek en kwam gedrag naar boven dat ik ook op het werk zag. Dit bood mooie handvatten die ieder van ons dwong om in de spiegel te kijken hoe effectief wij zelf waren. Voor mijn business unit betekende dit écht een kantelpunt naar een betere onderlinge samenwerking.”

Iedereen wint, altijd
Serious games dagen jouw teams en medewerkers uit om op een veilige manier in de spiegel te kijken en continue feedback te ontvangen. Vanuit de game, maar ook vanuit de groep. Deelnemers gaan volledig op ín het moment waardoor niemand direct doorheeft dat grenzen verkend worden en iedereen aan het leren is. Dit zorgt ervoor dat je als team snel – en zonder weerstand – tot de kern van een uitdaging komt. De doorbraken die je hiermee realiseert, had je anders nooit (in zo’n korte tijd) tot stand kunnen brengen.

Meer informatie?
Wil jij ook graag serious games inzetten voor jouw vraagstuk, maar wil je graag eens zien wat de mogelijkheden zijn of met ons van gedachten wisselen? Boek hier gratis en vrijblijvend een demo of neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Hoe het werkt:

  • Een persoonlijke (online) demo van 45 minuten
  • Kies een of meerdere van onze serious games
  • Wij beantwoorden graag al je vragen
  • Heb je aanvullende wensen of wil je graag een collega laten aansluiten? Dan plannen we graag een vervolgafspraak
  • De demo is vanzelfsprekend gratis en volledig vrijblijvend
Serious gaming
Inplannen gratis demo Serious Game(s)