Business Simulaties

‘Nu ik het geheel zie, maak ik andere beslissingen’

Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden; een ervaring zegt meer dan 1000 plaatjes. Bijna elke organisatie heeft een voortdurende uitdaging om te zorgen voor alignement, end-to-end denken en inzicht in hoe je kunt bijdragen aan het grote geheel. Vaak zie je dat er een fantastische strategie op papier staat, maar snappen medewerkers wat dit betekent voor hun rol? En wat is het ‘waarom’ achter de strategie? Een bedrijfssimulatie openbaart de drijvers van samenwerking, verbinding en succes. Met deze ervaring creëer je een groep van bedrijfsveranderaars.

Real-time interactie en realistische rollen maken het verschil

In een bedrijfssimulatie kunnen de medewerkers binnen een herkenbaar veilige omgeving experimenteren met hun leiderschap en het maken van keuzes en ervaren direct welke impact dit heeft op het succes. Deelnemers worden midden in de simulatieomgeving geplaatst, waarbij ze een rol binnen de organisatie moeten vervullen. Vanuit de rol-specifieke informatie zullen ze in het momenten handelen. Effecten die normaal niet gerelateerd worden aan individuele en rol-specifieke keuzes en gedrag, door bijvoorbeeld afstand of tijd, worden direct ervaren. Door de gezamenlijke leerervaring krijgen alle deelnemers inzichten die ze niet meer kunnen ‘ontzien’ – en wat je dus ook niet meer zult vergeten. Wij kennen geen andere interventie die deze impact heeft en dit rendement geeft.

20 jaar ervaring in op maat high-end business simulaties

Wij bouwen al 20 jaar impactvolle op maat high-end business simulaties. Onze passie is om van complexe organisaties met uitdagende vraagstukken een heldere en impactvolle bedrijfssimulatie te maken. Deze serious games zijn een nauwkeurige weerspiegeling van de organisatie, inclusief de structuur, het primaire proces, de rollen, belangen, dilemma’s, strategie, cultuur en bedrijfswaarden. Als onderdeel van de simulatie creëren we unieke software die real-time realistische en logische resultaten voor elke rol en de gehele organisatie weergeeft. Dit maakt dat de simulatieomgeving direct herkenbaar is voor alle medewerkers en zorgt voor een impactvolle leerervaring.

Op maat en flexibel

Onze op maat bedrijfssimulaties kunnen we online, face-to-face en hybride aanbieden

Opzichzelfstaand of geïntegreerd in een groter programma

Flexibel voor deelnemers met verschillende achtergronden, ervaring en leerdoelen

Wijzigbare focus (evaluaties), groepsgrootte en duur