Business Games

De kracht van business games 

Het moet anders. Je wilt je team in beweging krijgen, scherper aan de wind varen of innovaties doorvoeren. Maar na een zwaar corona-jaar wil je óók de energie terug laten keren en de interne samenwerking verbeteren. Business games zijn een effectieve en directe manier om kennis, inzicht en bewustzijn te vergroten.

Bewezen effectief
De gamification van InContext faciliteert een intense, inspirerende en veilige dialoog over alle essentiële thema’s. Denk aan hybride werken, een leercultuur, wendbaarheid, persoonlijke leiderschap, motivatie, situationeel leiding geven, feedback en samenwerking.

Een onvergetelijke ervaring
Business Games zijn ideaal voor leren, veranderen en verbeteren. Deelnemers kunnen hun ervaringen direct vertalen naar de dagelijkse praktijk. Daardoor krijgen jouw medewerkers een uitgelezen kans zichzelf uit te dagen, te experimenteren met ander gedrag en de gevolgen daarvan voor zichzelf, het team en de organisatie te ervaren.

“Onze medewerkers zijn ondernemender geworden, staan meer open voor andere ideeën, hebben beter zicht op andere invloeden en mensen en tonen ook meer initiatief.”

Voor alle vraagstukken
InContext ontwikkelt al 30 jaar Business Games voor grote en kleine organisaties in binnen- en buitenland. Onze consultants zetten als geen ander jouw vragen om in relevante oplossingen. En met onze platformen DEBS, Ixplora en Quadrality blijven kosten en ontwikkeltijd voor jouw organisatie overzichtelijk.

Energie en écht resultaat
Business Games zijn er in alle soorten en maten. Zowel online als face-to-face en hybride. Zo laat onze nieuwste game TeamUp jouw team de impact van feedback ervaren en kun je met behulp van Team Flow Index een krachtige basis leggen om jouw team verder te ontwikkelen. Met een gerust hart kun je er op vertrouwen dat onze management games motiveren, energie geven en bijdragen aan een blijvende (team)ervaring.

Wil jij weten wat een business game voor jouw organisatie kan betekenen en welke mogelijkheden er zijn? Neem snel contact met ons op. Wij helpen je graag met mogelijkheden die passen bij jouw organisatie en ontwikkelvraag.

Brochure Serious Gaming InContext

 

Business Games zijn hét effectieve middel om wezenlijke veranderingen tot stand te brengen, op een inspirerende manier.

Download hier de brochure met de mogelijkheden voor jou, jouw team(s) en jouw organisatie.

 

Download hier jouw brochure

"*" geeft vereiste velden aan

Downloaden?*

Welke mogelijkheden zijn er voor jou?

Quadrality Business Game

Quadrality

Met het Quadrality business game platform realiseer je in korte tijd een online, interactieve spel-omgeving. Verbindt abstracte concepten met concreet gedrag, versterkt de interne dialoog en legt een directe relatie met de dagelijkse praktijk.

NAAR QUADRALITY 

TeamUp-Logo

De kracht van feedback

Feedback is essentieel om goed te presteren. In de praktijk blijkt dit echter niet altijd even gemakkelijk. Met TeamUp ervaart jouw team dat feedback functioneel en behulpzaam is. Hierdoor wordt iedereen binnen het team én het team als geheel succesvoller.

NAAR TEAMUP 

DEBS Business Games Platform

DEBS

Met dit online platform gaan jouw medewerkers aan de slag met gezamenlijke en individuele uitdagingen waar ze in de dagelijkse praktijk ook tegenaan lopen.
Zeer geschikt voor complexe situaties en multidisciplinaire teams.

NAAR DEBS 

Ixplora

Ixplora

Deze online business gaming tool kun je inzetten om jouw medewerkers te leren wat de korte en lange termijn effecten van gemaakte keuzes zijn. Je kunt Ixploara inzetten als trainingsinstrument, als spel of als onderdeel van een beoordelings- of selectietraject

NAAR IXPLORA 

Waarom InContext?

 

 

Wij ontwikkelen al 30 jaar inspirerende Business Games die de uitdagingen binnen jouw organisatie, visie, cultuur, strategie en processen weerspiegelen. Dit maakt onze gamification inspirerend, uitdagend en direct herkenbaar voor medewerkers.

|>  De beste oplossingen met resultaten die jij zelf niet voor mogelijk had gehouden
|>  Wij helpen jou de toekomst te creëren en wezenlijke veranderingen tot stand te brengen
|>  Interactieve, inspirerende en ongeëvenaarde leerervaringen

 

Waar kun jij direct mee aan de slag?

LinkXs

Samenwerking, persoonlijk leiderschap & communicatie

LinkXs is een kant en klaar spel dat direct kan worden ingezet. Met LinkXs oefenen groepen met persoonlijk leiderschap, samenwerking, zelforganisatie en onderlinge communicatie. Het draait in de team game om vaardigheden en houding, niet om kennis. Deze team business game kan ook hybride of tijdens een online team meeting worden gespeeld.

MEER INFORMATIE

InContext Business Games en Bedrijfssimulaties
InContext team Gamification

TeamUp

Iedereen succesvol

TeamUp bestaat uit een aantal afwisselende en inspirerende spelvormen en uitdagingen die teamleden de kracht van feedback laten ervaren. Met TeamUp worden jouw medewerkers uitgedaagd om intensief samen te werken. Om daarin succesvol te zijn, is feedback van anderen onontbeerlijk. Iedereen binnen het team én het team als geheel wordt daardoor krachtiger, effectiever en succesvoller.

TEAMUP FEEDBACK CHALLENGE 

TeamUp

Iedereen succesvol

TeamUp bestaat uit een aantal afwisselende en inspirerende spelvormen en uitdagingen die teamleden de kracht van feedback laten ervaren. Met TeamUp worden jouw medewerkers uitgedaagd om intensief samen te werken. Om daarin succesvol te zijn, is feedback van anderen onontbeerlijk. Iedereen binnen het team én het team als geheel wordt daardoor krachtiger, effectiever en succesvoller.

TEAMUP FEEDBACK CHALLENGE 

InContext team Gamification

Fizzinity

Teambuilding, verbinding & fun

Individualisering van werk is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Bij InContext geloven wij dat verbinding met en tussen medewerkers de sleutel tot succes is en dat deze verbinding innovatie en co-creatie bevordert. Teambuilding is daarom belangrijker dan ooit.
Met Fizzinity leren teamleden elkaar door middel van vragen en opdrachten spelenderwijs beter, maar vooral ook anders kennen. De samenwerking binnen het team verandert direct terwijl team leden bovenal veel plezier met elkaar hebben.

FIZZINITY 

Business simulations Gamification

Relevante Case Studies