Brochure Serious Gaming

Inspiratie, creativiteit en verbinding wereldwijd

Serious Gaming is een verzamelnaam voor bedrijfssimulaties, (online) tools, management games en business games. InContext ontwikkelt al 30 jaar serious games voor (internationale) organisaties. Gamification stelt jou in staat om veranderingen binnen de organisatie effectiever tot stand te brengen en wezenlijke gesprekken met elkaar te voeren. Met de rijke, interactieve en dynamische omgeving van een serious game wordt leren en veranderen leuker, maar zorgt vooral voor een blijvende ervaring.

Maatwerk
Iedere organisatie heeft een eigen missie, visie en doelstellingen. En daarmee ook bijzondere uitdagingen op het gebied van ontwikkelingen, cultuur, kwaliteiten, werkwijze en leiderschap. Voor al deze uitdagingen bieden simulaties, business games en tools grote toegevoegde waarde.

  • Medewerkers leren over de grensen van de eigen afdeling te kijken
  • Een solide basis voor inspirerende en waardevolle gesprekken
  • Direct nieuwe inzichten in de praktijk leren toepassen
  • Nieuwe perspectieven, voor iedereen binnen de organisatie
  • Maak complexe situaties weer overzichtelijk

Veel mogelijkheden
InContext biedt voor alle soorten vragen oplossingen. Van leiderschap tot teamontwikkeling en van kernkwaliteiten tot cultuurverandering. Jouw thema of ontwikkelvraag is daarbij altijd het vertrekpunt waarbij we met elkaar kijken naar de mogelijkheden.

Ready-to-play, flexibel en maatwerk
Zo hebben wij voor thema’s als teamontwikkeling, onboarding en samenwerking intelligente games en tools als TeamUp, Fizzinity, LinkXs en Team Flow Index ontwikkeld. Deze zijn online toegankelijk en kunnen direct ingezet worden. Wanneer de situatie daar om vraagt, dan kunnen wij met games en platformen als DEBS en Quadrality snel en effectief inspelen op specifieke vraagstukken binnen jouw organisatie. Op deze platforms kunnen wij zeer realistische, uitdagende en herkenbare situaties ontwikkelen die de complexiteit van de dagelijkse praktijk binnen jouw organisatie recht doen. Heb jij een complexere vraag of wil jij gamification inzetten voor een specifieke uitdaging binnen jouw organisatie, dan zijn er verschillende mogelijkheden om bedrijfssimulaties volledig op maat te maken. Klik hier om de brochure over onze bedrijfssimulities te downloaden.

Wil jij ook graag gamification inzetten voor jouw vraagstuk, maar wil je graag alle mogelijkheden nog eens rustig doornemen? Download hier de brochure of neem direct contact met ons op, wij helpen je graag!

Download de gratis brochure

Brochure Business Games

Serious gaming is hét middel om wezenlijke veranderingen tot stand te brengen, op een inspirerende manier.

Download hier de brochure met de mogelijkheden voor jou, jouw team(s) en jouw organisatie.

Download hier de brochure

Brochure Serious Gaming

"*" geeft vereiste velden aan

Privacybeleid

Wij respecteren jouw privacy. Lees hier hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan.